×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uittip: In september met korting naar dierentuin Artis

Uittip: In september met korting naar dierentuin Artis
02.09.2016 -

Ga gezellig met het gezin naar Artis. In de maand september houdt de dierentuin de traditionele kortingsmaand en verlaagt de toegangsprijzen met 25%.


Traditie
De ‘kwartjesmaand’ is een langlopende traditie van de Amsterdamse dierentuin. De kortingsmaand werd in 1838 opgericht met als doel ‘het bevorderen van de kennis der Natuurlijke Historie’. Een bezoekje aan de dierentuin was vroeger niet voor iedereen betaalbaar. De kwartjesmaand zorgden ervoor dat ook minder welgestelden een bezoekje konden brengen aan de dierentuin. Wegens groot succes loopt deze actie nu nog steeds.

Prijzen tijdens de maand september: €12,75 voor een jeugdtoegangskaart (3-9 jaar) en €15,50 voor een volwassen toegangskaart (10+). De toegangsvoucher is vanaf 31 augustus te vinden op www.artis.nl/septemberkorting

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie