×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zondagmiddagmomentje met Oprah

Eerst heeft ze het nog niet door, maar na een tijdje....
25.09.2011 -

Om vrolijk van te worden: Het filmpje is wel wat ouder, maar de verraste blik van Oprah blijft onbetaalbaar bij deze voor haar georganiseerde flashmob met The Black Eyed Peas. I gotta feeling...


... That today is gonna be a good day!

Volgens Wikipedia is een flashmob een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Bij de afscheidsshow van Oprah Winfrey in Chicago werd de koningin van talkshows verrast door haar eigen publiek. Via het internet was een filmpje verspreidt waarin de danspassen werden uitgelegd en waarmee je kon oefenen. Vervolgens kwamen ongeveer 10.000 mensen naar Chicago om La Winfrey wel heel bijzonder in het zonnetje te zetten. Die blik op haar gezicht is echt onbetaalbaar!

Wij werden in ieder geval erg vrolijk van dit filmpje!

Plaats een reactie

Hier word je toch blij van?

    •  
    •  
    •  

4Reacties