×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Moeder en dochter studeren samen af

Moeder en dochter studeren samen af
29.06.2016 -

Edith (51) en haar dochter Emily (18) uit Oss slagen tegelijk voor hun MBO-examen. Je raadt het al: de twee zaten dus samen op dezelfde school. Dat was niet altijd even makkelijk...


Edith en Emily volgden samen de opleiding interieuradviseur en verzorgende en zaten dus 3 jaar bij elkaar op school. Dit was niet altijd even makkelijk. Edith: "Op de eerste schooldag gaf ze me een opdracht: 'Mam als je me tegenkomt, doe dan net of je me niet kent, oké?' dat vond ik echt niet makkelijk." Emily: "Als puber wil je met je vriendinnen naar school, niet met je moeder. Je bent juist blij dat je op school even weg kunt van huis en je ouders." 

Dit bleef niet drie jaar hetzelfde. Moeder en dochter gingen regelmatig samen pauzeren. En de twee vierden samen een examenfeest: een barbecue in hun achtertuin. 

Bron: Ad.nl
Foto: Jeroen Appels/Van Assendelft

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie