×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Aandoenlijk! Audrey Nethery is terug en hóe

Aandoenlijk! Audrey Nethery is terug en hóe
30.04.2016 -

Je hebt haar vast langs zien komen op het internet. De 7-jarige Audrey Nethery is dol op dansen en zingen. En ze is terug op een podium met professionele danseressen.


Diamond-Blackfan Anemia
Audrey lijdt aan een zeldzame bloedziekte, Diamond-Blackfan Anemia. Wanneer je aan deze ziekte lijdt, worden er te weinig rode bloedcellen aangemaakt. De ziekte ontstaat meestal in het eerste geboortejaar van het kind. Sommige kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand of andere lichamelijke afwijkingen. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. 

Door te genieten van dansen en zingen, proberen Audrey en haar ouders zoveel mogelijk te genieten. Haar vader, Scott Nethery heeft een heel YouTube account gewijd aan zijn dochter. Hier zie je waar de kleine Audrey allemaal van houdt.

Aandacht voor de ziekte
Eerder deed ze al mee aan de International Zumba Convention in Orlando. Audrey en haar ouders proberen de ziekte meer onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen. En wat is een betere manier dan dit zingend en dansend te doen? De video werd door miljoenen mensen bekeken. Het kleine meisje straalt, en terecht.

Nieuwe performance
Nu werd Audrey door Tv-chef Rachael Ray uitgenodigd in haar tv-show. Maar dit was niet alles, ze geeft een spetterend optreden met de dames van de Brooklynettes. Geheel in outfit van de dames, steelt Audrey werkelijk de show. Wauw. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |