×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Aandoenlijk! Audrey Nethery is terug en hóe

Aandoenlijk! Audrey Nethery is terug en hóe
30.04.2016 -

Je hebt haar vast langs zien komen op het internet. De 7-jarige Audrey Nethery is dol op dansen en zingen. En ze is terug op een podium met professionele danseressen.


Diamond-Blackfan Anemia
Audrey lijdt aan een zeldzame bloedziekte, Diamond-Blackfan Anemia. Wanneer je aan deze ziekte lijdt, worden er te weinig rode bloedcellen aangemaakt. De ziekte ontstaat meestal in het eerste geboortejaar van het kind. Sommige kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand of andere lichamelijke afwijkingen. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. 

Door te genieten van dansen en zingen, proberen Audrey en haar ouders zoveel mogelijk te genieten. Haar vader, Scott Nethery heeft een heel YouTube account gewijd aan zijn dochter. Hier zie je waar de kleine Audrey allemaal van houdt.

Aandacht voor de ziekte
Eerder deed ze al mee aan de International Zumba Convention in Orlando. Audrey en haar ouders proberen de ziekte meer onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen. En wat is een betere manier dan dit zingend en dansend te doen? De video werd door miljoenen mensen bekeken. Het kleine meisje straalt, en terecht.

Nieuwe performance
Nu werd Audrey door Tv-chef Rachael Ray uitgenodigd in haar tv-show. Maar dit was niet alles, ze geeft een spetterend optreden met de dames van de Brooklynettes. Geheel in outfit van de dames, steelt Audrey werkelijk de show. Wauw. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |