×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe leuk! Verander je Instagram foto’s vanaf nu in kleurplaten

Hoe leuk! Verander je Instagram foto’s vanaf nu in kleurplaten
23.04.2016 -

Kleuren wordt steeds populairder. Er bestaan ontzettend veel ‘kleurboeken voor volwassenen’, waarmee je even lekker tot rust kunt komen en je creativiteit helemaal kunt laten gaan. Maar nu is er nóg iets leukers.


De Amerikaanse Cory Will kwam met het geniale idee om een kleurboek te maken van zijn eigen leven. Cory besloot naar de drukker te gaan en maakte een persoonlijk kleurboek voor zijn verloofde. Vanaf dat moment kon Cory er niet meer omheen. De populariteit van het 'Instagram kleurboek' is enorm.

Cory krijgt dagelijks vanuit de hele wereld aanvragen voor de kleurboeken. En terecht, het is ook hartstikke leuk, toch!? De kleurboeken kun je hier bestellen. 

Foto: My color me book

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie