×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oudste hond ter wereld overleden

Oudste hond ter wereld overleden
20.04.2016 -

Afgelopen zondag is de waarschijnlijk oudste hond ter wereld overleden. De Australische herder Maggie, is dertig jaar geworden. In hondenjaren heeft deze viervoeter dus ongeveer twee eeuwen geleefd.


Haar baasje Brian McLaren vertelde aan de Weekly Times dat Maggie in rust is overleden in haar mandje. De laatste dagen takelde Maggie steeds meer af en Brian verwachtte ook dat het niet lang meer zou duren. Gelukkig heeft Maggie een fijn leven gehad. Ook in de laatste jaren was Maggie nog gezellig en wandelde ze heen en weer. 

Brian is verdrietig, maar ook blij dat Maggie rustig is vertrokken. Op papier is Maggie alleen niet  de oudste hond. Brian is haar geboortepapieren kwijtgeraakt, waardoor Maggie niet in het Guinness book of Records zal komen. De Australische hond Bluey, blijft daarom officieel de oudste hond met de leeftijd van 29 jaar en 5 maanden. 

Bron: Weekly Times

Plaats een reactie

Hoe oud is jouw huisdier?

    •  
    •  
    •  

4Reacties