×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wauw! Dit vest zorgt ervoor dat je precies weet wat je hond leuk vindt

Wauw! Dit vest zorgt ervoor dat je precies weet wat je hond leuk vindt
12.04.2016 -

We leven in een tijd waarin social media niet meer weg te denken zijn. Van iedereen om je heen weet je waar ze van genieten en wat ze belangrijk vinden in het leven. Of dit nou kinderen, lekker eten of hun hondje is. Maar hoe zit het eigenlijk met de hond zelf?


Met dit geniale hondenvest, weet je vanaf nu wat je hond echt leuk vindt. Door middel van verschillende signalen die je hond afgeeft met het kwispelen van de staart, worden er foto’s gemaakt. En het wordt nog leuker: het vest post de foto’s automatisch op de Facebookpagina van je hond. Niet alleen de camera doet zijn werk, maar er zit ook een GPS systeem in het vest. Zo weet je je hond altijd te vinden.

Op deze manier leer je je trouwe viervoeter nog beter kennen. Je komt erachter wat de favoriete plek van je hond is, wie zijn vriendjes zijn en je komt er natuurlijk achter of jouw hond je wel écht leuk vindt.

Het vest is voor testen nu alleen nog verkrijgbaar in Spanje, maar we hopen zeker dat hij naar Nederland komt. Dit is fantastisch, toch!?

Bron: Pedigree

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie