×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De laatste Miljoenenjacht was er eentje om nóóit te vergeten

De laatste Miljoenenjacht was er eentje om nóóit te vergeten
11.04.2016 -

Zat jij ook op het puntje van je stoel bij de laatste Miljoenenjacht? Deze aflevering was absoluut anders dan anders. Er waren prachtige 'kofferguys' aanwezig, Linda at haar schoen op en de kandidaat verloor het ene geldbedrag na het andere. Een ding is zeker, bijna 2,8 miljoen kijkers zaten voor de buis en dat is best een score.


Het slechtste begin ooit
Linda schoof het niet onder stoelen of banken. Dit was volgens haar het slechtste begin óóit. Student Folkert, verloor het ene na het andere grote bedrag. Wat volgens hem bijna knap was. Met het geld wilde hij zijn studieschuld afbetalen en geld geven aan het goede doel. Maar een ding was zeker, hij wist al snel dat hij met deze score geen miljonair zou worden.

Ook Linda kon het niet begrijpen. Het was haar nog nooit overkomen. Aangekomen bij een koffer zei Linda wanneer dit de ton is, eet ik mijn schoen op. En jawel, het kwam er zeker op neer dat Linda haar schoen op moest eten, wat een pech.

Kofferguys voor Folkert geen succes
Dat de mannen voor Folkert geen succes waren, is zeker. Maar heel vrouwelijk Nederland ging op Twitter los op de sexy mannen. Toch waren ze wel van mening dat ze te veel kleren aan hadden. Het had volgens de kijkers best wat minder mogen.

Miljoenjacht gemist? Kijk het fragment hieronder:

Bron: RTL XL

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |