×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De laatste Miljoenenjacht was er eentje om nóóit te vergeten

De laatste Miljoenenjacht was er eentje om nóóit te vergeten
11.04.2016 -

Zat jij ook op het puntje van je stoel bij de laatste Miljoenenjacht? Deze aflevering was absoluut anders dan anders. Er waren prachtige 'kofferguys' aanwezig, Linda at haar schoen op en de kandidaat verloor het ene geldbedrag na het andere. Een ding is zeker, bijna 2,8 miljoen kijkers zaten voor de buis en dat is best een score.


Het slechtste begin ooit
Linda schoof het niet onder stoelen of banken. Dit was volgens haar het slechtste begin óóit. Student Folkert, verloor het ene na het andere grote bedrag. Wat volgens hem bijna knap was. Met het geld wilde hij zijn studieschuld afbetalen en geld geven aan het goede doel. Maar een ding was zeker, hij wist al snel dat hij met deze score geen miljonair zou worden.

Ook Linda kon het niet begrijpen. Het was haar nog nooit overkomen. Aangekomen bij een koffer zei Linda wanneer dit de ton is, eet ik mijn schoen op. En jawel, het kwam er zeker op neer dat Linda haar schoen op moest eten, wat een pech.

Kofferguys voor Folkert geen succes
Dat de mannen voor Folkert geen succes waren, is zeker. Maar heel vrouwelijk Nederland ging op Twitter los op de sexy mannen. Toch waren ze wel van mening dat ze te veel kleren aan hadden. Het had volgens de kijkers best wat minder mogen.

Miljoenjacht gemist? Kijk het fragment hieronder:

Bron: RTL XL

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie