×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vliegen deze zomer? Vertrek dan nog eerder van huis

Vliegen deze zomer? Vertrek dan nog eerder van huis
31.03.2016 -

Vanwege de extra controles en het tekort aan marechaussees maakt luchthaven Schiphol zich zorgen over aankomende zomer. En terecht: de nieuwe maatregelen en onderbezetting veroorzaken lange rijen.


Per dag moeten er 200.000 mensen gecontroleerd worden. Dit vertelde Schiphol-topman Jos Nijhuis aan Telegraaf. Door de terreurdreiging zijn de paspoortcontroles aangescherpt. Het tekort aan personeel wordt hopelijk zo snel mogelijk opgelost. Het ministerie van Veiligheid gaf aan in overleg te zijn met verschillende partijen. Wanneer er maatregelen worden genomen is niet bekend.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen raden reizigers daarom aan om nog eerder van huis te vertrekken. Zo sta je dus drie of vier uur voor vertrek al op Schiphol. 

Bron: Telegraaf
Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    clasina.meleindejong do 31 mrt '16 12:23

    ook smorgens 6.00? Daar wordt ik niet blij van....
    Reageer!