×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Winnares verhalenwedstrijd bekend!

Winnares verhalenwedstrijd bekend!
24.02.2016 -

In samenwerking met Uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde Vriendin vorig jaar een verhalenwedstrijd. Tientallen schrijvers zonden hun feelgoodmanuscript in. Het verhaal van Aline van Wijnen stak er met kop en schouders bovenuit.


Haar roman Halsoverkop is door de jury beoordeeld als vlot, vrolijk en verrassend. Gister tekende zij bij Uitgeverij Zomer & Keuning het contract onder toeziend oog van Vriendin’s hoofdredacteur Sandera Krol. Deze zomer ligt Halsoverkop in de (web)winkels.

Over Aline
Aline is een boekenwurm, net als de hoofdpersoon van haar debuutroman. Sinds een paar jaar schrijft zij ook zelf. Daarnaast yogaat Aline graag en werkt als administratief medewerker bij een bedrijf in luxeartikelen.

Over Halsoverkop 
Dertiger Nicole van Klaveren heeft op alle punten van de serieuze volwassenheid gefaald. Haar relatie is mislukt en ze heeft haar opleiding niet afgemaakt. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen. Dan ontmoet ze een man die op haar lunchplek zit te lezen. In een goed boek nog wel. Ze wordt halsoverkop verliefd, maar is hij de ware?

Halsoverkop, Aline van Wijnen, € 10,-, Uitgeverij Zomer & Keuning  

 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Marina57 do 25 feb '16 08:15

    Leuk verheug me nu al op het boek. Zal het zeker gaan lezen. Want ook ik ben een boekenwurm.
    Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |