×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Winnares verhalenwedstrijd bekend!

Winnares verhalenwedstrijd bekend!
24.02.2016 -

In samenwerking met Uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde Vriendin vorig jaar een verhalenwedstrijd. Tientallen schrijvers zonden hun feelgoodmanuscript in. Het verhaal van Aline van Wijnen stak er met kop en schouders bovenuit.


Haar roman Halsoverkop is door de jury beoordeeld als vlot, vrolijk en verrassend. Gister tekende zij bij Uitgeverij Zomer & Keuning het contract onder toeziend oog van Vriendin’s hoofdredacteur Sandera Krol. Deze zomer ligt Halsoverkop in de (web)winkels.

Over Aline
Aline is een boekenwurm, net als de hoofdpersoon van haar debuutroman. Sinds een paar jaar schrijft zij ook zelf. Daarnaast yogaat Aline graag en werkt als administratief medewerker bij een bedrijf in luxeartikelen.

Over Halsoverkop 
Dertiger Nicole van Klaveren heeft op alle punten van de serieuze volwassenheid gefaald. Haar relatie is mislukt en ze heeft haar opleiding niet afgemaakt. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen. Dan ontmoet ze een man die op haar lunchplek zit te lezen. In een goed boek nog wel. Ze wordt halsoverkop verliefd, maar is hij de ware?

Halsoverkop, Aline van Wijnen, € 10,-, Uitgeverij Zomer & Keuning  

 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Marina57 do 25 feb '16 08:15

    Leuk verheug me nu al op het boek. Zal het zeker gaan lezen. Want ook ik ben een boekenwurm.
    Reageer!