×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Winnares verhalenwedstrijd bekend!

Winnares verhalenwedstrijd bekend!
24.02.2016 -

In samenwerking met Uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde Vriendin vorig jaar een verhalenwedstrijd. Tientallen schrijvers zonden hun feelgoodmanuscript in. Het verhaal van Aline van Wijnen stak er met kop en schouders bovenuit.


Haar roman Halsoverkop is door de jury beoordeeld als vlot, vrolijk en verrassend. Gister tekende zij bij Uitgeverij Zomer & Keuning het contract onder toeziend oog van Vriendin’s hoofdredacteur Sandera Krol. Deze zomer ligt Halsoverkop in de (web)winkels.

Over Aline
Aline is een boekenwurm, net als de hoofdpersoon van haar debuutroman. Sinds een paar jaar schrijft zij ook zelf. Daarnaast yogaat Aline graag en werkt als administratief medewerker bij een bedrijf in luxeartikelen.

Over Halsoverkop 
Dertiger Nicole van Klaveren heeft op alle punten van de serieuze volwassenheid gefaald. Haar relatie is mislukt en ze heeft haar opleiding niet afgemaakt. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen. Dan ontmoet ze een man die op haar lunchplek zit te lezen. In een goed boek nog wel. Ze wordt halsoverkop verliefd, maar is hij de ware?

Halsoverkop, Aline van Wijnen, € 10,-, Uitgeverij Zomer & Keuning  

 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Marina57 do 25 feb '16 08:15

    Leuk verheug me nu al op het boek. Zal het zeker gaan lezen. Want ook ik ben een boekenwurm.
    Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!