×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat te doen met je V&D-giftcard?

Wat te doen met je V&D-giftcard?
18.02.2016 -

Wat als je thuis nog een V&D-cadeaukaart hebt liggen terwijl de doorstart van het warenhuis definitief van de baan is? Het lijkt nu misschien een nutteloos pasje, maar RTV Noord-Holland weet raad!


1. Naar het theater
Wie donderdagavond naar een voorstelling van de cabaretier Pieter Jouke wil, kan zijn of haar V&D-kaart gebruiken voor een tweede gratis kaartje.

2. Gratis rijles volgen
Een rijschool in Velserbroek geeft in ruil voor een V&D-cadeaukaart een rijles weg. De enige voorwaarde die de rijschool stelt, is dat je niet al ergens anders aan rijlessen begonnen bent.

3. Verzilver hem bij Electro World

Dan maar zo.. 
Heb je niets aan de bovenstaande tips? Dan heb je heel misschien nog wat aan de onderstaande ideeën van RTV Noord-Holland.

1. Een telefoonhouder maken
Wil je een einde maken aan je omvallende smartphone? In een paar eenvoudige stappen verander je de waardeloze pas in een handige telefoonhouder.

2. Nooit meer losse snoertjes
Heb jij ook last van oordopjes die in de knoop raken? Gelukkig heb je dan nog je V&D-kaart, die eenvoudig om te bouwen is tot een oortjeshouder.

3. Maak een blitse sleutelhanger
Is jouw sleutelbos wel toe aan een nieuw sleutelhanger? Wees een beetje creatief met je pas. Met een paar knipjes en een gaatje heb je zo een blijvende herinnering aan het warenhuis.

4. Altijd een krabber op zak
Waar is die ruitenkrabber nou? Je bent hem weer eens kwijt en je moet toch echt krabben. Gelukkig heb je nog die waardeloze giftcard waarmee je je ruit kunt schoonmaken.

5. Muziek!
Heb je zin om gitaar te spelen en kun je tussen je troep je plectrum niet vinden? Dan is de redding van de cadeaukaart daar.

6. Je eyeliner perfect aanbrengen
En nog een tip van ons. Je kunt het pasje ook gebruiken om je eyeliner perfect aan te brengen. Breng de eyeliner eerst aan op je ooglid. De 'wing' van de eyeliner maak je door het pasje tegen je buitense ooghoek aan te drukken. Trek het lijntje nu netjes langs de rand van het pasje. Je maakt zo gemakkelijk een recht lijntje. Bekijk hier wat we precies bedoelen. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_758567164273998 vr 19 feb '16 06:38

  Wat als je thuis nog een V&D-cadeaukaart hebt liggen terwijl de doorstart van het warenhuis definitief van de baan is? Het lijkt nu misschien een nutteloos pasje, maar daar heeft Spaarsamenkaart een oplossing voor gevonden. Registreer je op : http://www.spaarsamenkaart.nl/spaarsamenkaart…/…/registreren En je ontvangt de informatie in je mailbox.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_758567164273998 vr 19 feb '16 06:40

  Wat als je thuis nog een V&D-cadeaukaart hebt liggen terwijl de doorstart van het warenhuis definitief van de baan is? Het lijkt nu misschien een nutteloos pasje, maar daar heeft Spaarsamenkaart een oplossing voor gevonden. Registreer je op : http://www.spaarsamenkaart.nl/spaarsamenkaart…/…/registreren En je ontvangt de informatie in je mailbox.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |