×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kies hoe Wiet (Pip Pellens) Meerdijk verlaat

Kies hoe Wiet (Pip Pellens) Meerdijk verlaat
17.02.2016 -

Pip Pellens gaat soapdorp Meerdijk verlaten. Pip gaat stoppen met haar personage Wiet van Houten, omdat ze te druk is met andere projecten. Doordat ze bij Goede Tijden een vast schema heeft, kan ze het niet meer combineren.


Pip is druk met haar baan als jurylid bij Battle on the Dancefloor en er staan nog meer projecten op het programma van de 22-jarige actrice.

Jij mag kiezen

Wiet verlaat Meerdijk echter niet zomaar. De manier waarop is namelijk ook voor de actrice onbekend. Er zijn drie scenario's opgenomen en het publiek mag gaan kiezen hoe Wiet het soapdorp gaat verlaten. In de drie scènes zie je hoe Wiet meegaat met haar broer, meegaat met haar reallife liefde Pim Wessels en hoe ze in de auto stapt bij haar ontvoerder eerder in de serie Zeger. Via de app en de website kunnen de kijkers stemmen.

Pip Pellens is op 1 maart voor het laatste te zien in de serie.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie