×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nederland shopt massaal tijdens kantooruren

Nederland shopt massaal tijdens kantooruren
16.01.2016 -

Online shoppen wordt steeds populairder. In plaats van dat we na ons werk nog even snel de stad ingaan voor dat ene leuke jurkje, bestellen we nu massaal online onze alledaagse spullen.


Uit onderzoek van de Online Fashion Monitor van betaalbedrijf Klarna, blijkt dat het afgelopen jaar 37% van de online aankopen werd gedaan onder kantoortijd. Nederlanders tussen de 36 en 45 jaar besteden het meest aan online fashion, met een gemiddelde van 105 euro per aankoop.

Leuke feitjes
De populairste tijd om online aankopen te doen is rond 19.00 uur ’s avonds, zo blijkt uit hetzelfde onderzoek. De slapeloze shopper komt ook gewoon aan zijn trekken, want  01.00 uur ’s nachts blijkt een populair tijdstip om online te winkelen. Verder is maandag veruit de populairste dag om online te shoppen. Ook is gekeken naar de steden waarin het meest online fashion wordt gekocht: Almere staat op nummer één, gevolgd door Enschede. 

Bron: Klarna
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie