×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wakker worden met de heerlijke geur van chocolade

Wakker worden met de heerlijke geur van chocolade
11.01.2016 -

Word je ook altijd zo vervelend wakker van die wekker die een vervelende ringtone afspeelt? En heb je liever een aangename geur die je wakker maakt? Misschien is deze wekker van Sensorwake voor jou de oplossing.


Als de wekker afgaat, verspreidt hij een heerlijke geur door je slaapkamer. Je kunt kiezen voor vers gebakken croissantjes, de geur van koffie, chocolade of zelfs pepermunt.

Noodalarm
3 minuten lang verspreidt een van deze heerlijke geuren zich door je slaapkamer. Dit schijnt precies genoeg tijd te zijn om je wakker te maken. Mocht je nou echt niet wakker worden van het geurtje (wat wij ons niet kunnen voorstellen), dan gaat er na 3 minuten een alarmgeluid af. Zo kom je niet te laat of je werk of je afspraak. 

Bron: sensorwake.com en metronieuws.nl
Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie