×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

70% van de Nederlanders had helemaal geen goede voornemens

70% van de Nederlanders had helemaal geen goede voornemens
01.01.2016 -

Met de start van een nieuw jaar is het weer tijd voor goede voornemens. Terwijl de één er een ontzettende hekel aan heeft, maakt de ander trouw een lijstje met punten die zij dit jaar anders wil doen.


Uit onderzoek van Nu.nl en Mijn Stem Panel blijkt dat 70% van de Nederlanders geen goede voornemens heeft voor het nieuwe jaar. Bij ongeveer hetzelfde percentage zijn de voornemens van 2015 helemaal niet uitgekomen.

Lekker oliebollen eten
Een van de meest gehoorde voornemens zijn toch wel diëten en sporten. Echter geeft 80% van de ondervraagden aan niet op dieet te willen na de feestdagen. Oliebollen eten blijkt veel populairder tijdens de jaarwisseling: 83% eet er een tijdens oud en nieuw. Wat vind jij? Zijn goede voornemens ouderwets, of is het juist een goede stimulans om dingen anders te gaan doen?

Bron: Nu.nl
Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem za 2 jan '16 19:35

    Ik ben erg standvastig ,Dus mijn voornemens zijn elk jaar zo goed dat ik nog steeds trouw dinsdags naar het zwembad ga nadat ik op late leeftijd heb leren zwemmen dus nu al 25 jaar ..
    Reageer!