×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

2 Chinese reuzenpanda’s komen naar Nederland

2 Chinese reuzenpanda’s komen naar Nederland
26.10.2015 -

De reuzenpanda’s uit China verhuizen naar Ouwehands Dierenpark (Rhenen). Dit werd gister ondertekend tijdens het staatsbezoek van Willem-Alexander aan China. Het verblijf voor de panda’s moet nog gebouwd worden, maar Ouwehands zal de eerste dierentuin in Nederland zijn met reuzenpanda’s.


Goed doel
De reuzenpanda’s komen niet zomaar naar Nederland. Het is een samenwerking tussen Ouwehands Dierenpark en de Chinese Wildlife Conservation Association. Reuzenpanda’s leven alleen in China en zijn ernstig bedreigd. De komst van de reuzenpanda’s is daarom onderdeel van een natuurberschermingsproject.

Wanneer?
Omdat het verblijf van de reuzenpanda’s nog gebouwd moet worden, is het nog niet bekend wanneer we de prachtige dieren kunnen bewonderen. 

Meer weten over reuzenpanda's? Bekijk dan de onderstaande video.

Foto: Screenshot afkomstig van YouTube.com

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie