×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maak na 25 jaar GTST kennis met de échte Martine Hafkamp

Maak na 25 jaar GTST kennis met de échte Martine Hafkamp
02.10.2015 -

Ken je Martine Hafkamp nog, de moeder van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden? De échte Martine Hafkamp, een zakenvrouw, was eerst niet zo blij dat een personage uit de soap precies dezelfde naam droeg als zij.


De echte Martine Hafkamp is zakenvrouw en had er best last van dat de niet al te vriendelijke personage uit GTST ook Martine Hafkamp heette. Vreemden belden haar wel eens op met flauwe grappen. Gelukkig heeft Hafkamp naar 25 jaar geen last meer van haar fictieve naamgenote. ‘Mensen onthouden mijn naam nu veel beter dan voorheen.’ Zo vertelde Martine Hafkamp aan radiozender BNR.

Leuk feitje: Inge Ipenburg, de actrice die de rol van Martine Hafkamp speelde, heeft inmiddels een commercial ingesproken voor het bedrijf van Hafkamp.

Gister was GTST jarig en werd 25 jaar. Daarom kon je een dubbele aflevering bekijken en vooraf oude beelden terugzien. In deze beelden was onder andere Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) te zien.

Bron: Metronieuws & BNR
Foto: RTL Nederland

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie