Placeholder

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving

Gisteravond praatte Ferry Doedens voor het eerst open over zijn verslaving in het televisieprogramma Van Der Vorst Ziet Sterren.

Gisteravond praatte Ferry Doedens voor het eerst open over zijn verslaving in het televisieprogramma Van Der Vorst Ziet Sterren.

In juli dit jaar werd bij RTL Boulevard bekend gemaakt dat Ferry Doedens was ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Kort daarna kwam zijn drugsverslaving naar buiten.

De acteur vertelt dat hij overdag aan het werk was bij GTST en daarna naar zijn dealer ging voor cocaïne. Ferry gebruikte dit vanaf zijn 18e af en toe, maar dat werd steeds erger. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson raakte hij in een soort waas van onzekerheid en ging beren op de weg zien. Om dit gevoel te onderdrukken gebruikte hij drugs. Ferry vertelde dat hij te veel was gaan gebruiken en daarom ontslagen werd.

Zijn vriend en zijn vrienden organiseerden een soort interventie, lazen brieven voor en zeiden dat het misschien het beste was als hij naar een afkickkliniek ging. Hij liet zich een maand behandelen in een kliniek in Thailand. Daar ontdekte hij dat zijn ontslag aan het Nederlandse publiek bekend was gemaakt. Ferry besloot hieropvolgend zelf zijn verslaving naar buiten te brengen.

Ferry is nu weer aan het werk, maar volgt in Nederland een intensief nazorgprogramma.

Wat vind jij? Moet Ferry ooit weer terugkomen naar Meerdijk? Laat het hieronder in de poll weten.

Uitzending gemist?
Bekijk hieronder de uitzending.