×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving
01.10.2015 -

Gisteravond praatte Ferry Doedens voor het eerst open over zijn verslaving in het televisieprogramma Van Der Vorst Ziet Sterren.


In juli dit jaar werd bij RTL Boulevard bekend gemaakt dat Ferry Doedens was ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Kort daarna kwam zijn drugsverslaving naar buiten.

De acteur vertelt dat hij overdag aan het werk was bij GTST en daarna naar zijn dealer ging voor cocaïne. Ferry gebruikte dit vanaf zijn 18e af en toe, maar dat werd steeds erger. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson raakte hij in een soort waas van onzekerheid en ging beren op de weg zien. Om dit gevoel te onderdrukken gebruikte hij drugs. Ferry vertelde dat hij te veel was gaan gebruiken en daarom ontslagen werd.

Zijn vriend en zijn vrienden organiseerden een soort interventie, lazen brieven voor en zeiden dat het misschien het beste was als hij naar een afkickkliniek ging. Hij liet zich een maand behandelen in een kliniek in Thailand. Daar ontdekte hij dat zijn ontslag aan het Nederlandse publiek bekend was gemaakt. Ferry besloot hieropvolgend zelf zijn verslaving naar buiten te brengen.

Ferry is nu weer aan het werk, maar volgt in Nederland een intensief nazorgprogramma.

Wat vind jij? Moet Ferry ooit weer terugkomen naar Meerdijk? Laat het hieronder in de poll weten.

Uitzending gemist?
Bekijk hieronder de uitzending.

Plaats een reactie

Waarom vind jij dat Ferry ooit moet terugkomen naar Meerdijk?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 okt '15 15:33

  Reactie: Omdat..
  iedereen een twee kans verdiend
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 okt '15 15:33

  Reactie: Omdat..
  iedereen een tweede kans verdient
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1663976780482343 do 1 okt '15 16:01

  Reactie: Omdat..
  Hij zo leuk is in de rol van Lucas.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 okt '15 13:25

  Reactie: Omdat..
  Kijk geen GTST maar als je in de knoop zit moet je daar eerst uitkomen en dan verder kijken. Kan best zijn als hij dingen heeft overwonnen pas echt gaat kiezen voor zichzelf een andere richting opgaat.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hilda30 di 13 okt '15 20:13

  Reactie: Omdat..
  Hij verdient een 2de kans...lucas is ook een van de leukste personages... Dat zullen de fans wel gaan missen....
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |