×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving
01.10.2015 -

Gisteravond praatte Ferry Doedens voor het eerst open over zijn verslaving in het televisieprogramma Van Der Vorst Ziet Sterren.


In juli dit jaar werd bij RTL Boulevard bekend gemaakt dat Ferry Doedens was ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Kort daarna kwam zijn drugsverslaving naar buiten.

De acteur vertelt dat hij overdag aan het werk was bij GTST en daarna naar zijn dealer ging voor cocaïne. Ferry gebruikte dit vanaf zijn 18e af en toe, maar dat werd steeds erger. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson raakte hij in een soort waas van onzekerheid en ging beren op de weg zien. Om dit gevoel te onderdrukken gebruikte hij drugs. Ferry vertelde dat hij te veel was gaan gebruiken en daarom ontslagen werd.

Zijn vriend en zijn vrienden organiseerden een soort interventie, lazen brieven voor en zeiden dat het misschien het beste was als hij naar een afkickkliniek ging. Hij liet zich een maand behandelen in een kliniek in Thailand. Daar ontdekte hij dat zijn ontslag aan het Nederlandse publiek bekend was gemaakt. Ferry besloot hieropvolgend zelf zijn verslaving naar buiten te brengen.

Ferry is nu weer aan het werk, maar volgt in Nederland een intensief nazorgprogramma.

Wat vind jij? Moet Ferry ooit weer terugkomen naar Meerdijk? Laat het hieronder in de poll weten.

Uitzending gemist?
Bekijk hieronder de uitzending.

Plaats een reactie

Waarom vind jij dat Ferry ooit moet terugkomen naar Meerdijk?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 okt '15 15:33

  Reactie: Omdat..
  iedereen een twee kans verdiend
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 okt '15 15:33

  Reactie: Omdat..
  iedereen een tweede kans verdient
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1663976780482343 do 1 okt '15 16:01

  Reactie: Omdat..
  Hij zo leuk is in de rol van Lucas.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 okt '15 13:25

  Reactie: Omdat..
  Kijk geen GTST maar als je in de knoop zit moet je daar eerst uitkomen en dan verder kijken. Kan best zijn als hij dingen heeft overwonnen pas echt gaat kiezen voor zichzelf een andere richting opgaat.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hilda30 di 13 okt '15 20:13

  Reactie: Omdat..
  Hij verdient een 2de kans...lucas is ook een van de leukste personages... Dat zullen de fans wel gaan missen....
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |