×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving

Ferry Doedens praat open over zijn verslaving
01.10.2015 -

Gisteravond praatte Ferry Doedens voor het eerst open over zijn verslaving in het televisieprogramma Van Der Vorst Ziet Sterren.


In juli dit jaar werd bij RTL Boulevard bekend gemaakt dat Ferry Doedens was ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Kort daarna kwam zijn drugsverslaving naar buiten.

De acteur vertelt dat hij overdag aan het werk was bij GTST en daarna naar zijn dealer ging voor cocaïne. Ferry gebruikte dit vanaf zijn 18e af en toe, maar dat werd steeds erger. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson raakte hij in een soort waas van onzekerheid en ging beren op de weg zien. Om dit gevoel te onderdrukken gebruikte hij drugs. Ferry vertelde dat hij te veel was gaan gebruiken en daarom ontslagen werd.

Zijn vriend en zijn vrienden organiseerden een soort interventie, lazen brieven voor en zeiden dat het misschien het beste was als hij naar een afkickkliniek ging. Hij liet zich een maand behandelen in een kliniek in Thailand. Daar ontdekte hij dat zijn ontslag aan het Nederlandse publiek bekend was gemaakt. Ferry besloot hieropvolgend zelf zijn verslaving naar buiten te brengen.

Ferry is nu weer aan het werk, maar volgt in Nederland een intensief nazorgprogramma.

Wat vind jij? Moet Ferry ooit weer terugkomen naar Meerdijk? Laat het hieronder in de poll weten.

Uitzending gemist?
Bekijk hieronder de uitzending.

Plaats een reactie

Waarom vind jij dat Ferry ooit moet terugkomen naar Meerdijk?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 okt '15 15:33

  Reactie: Omdat..
  iedereen een twee kans verdiend
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 okt '15 15:33

  Reactie: Omdat..
  iedereen een tweede kans verdient
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1663976780482343 do 1 okt '15 16:01

  Reactie: Omdat..
  Hij zo leuk is in de rol van Lucas.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 okt '15 13:25

  Reactie: Omdat..
  Kijk geen GTST maar als je in de knoop zit moet je daar eerst uitkomen en dan verder kijken. Kan best zijn als hij dingen heeft overwonnen pas echt gaat kiezen voor zichzelf een andere richting opgaat.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hilda30 di 13 okt '15 20:13

  Reactie: Omdat..
  Hij verdient een 2de kans...lucas is ook een van de leukste personages... Dat zullen de fans wel gaan missen....
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….