×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op welke manier zou jij vluchtelingen willen helpen?

Op welke manier zou jij vluchtelingen willen helpen?
04.09.2015 -

De vluchtelingen die naar Europa komen, hebben hulp nodig. Steeds meer hartverscheurende foto's zetten ons aan het denken. 'Hoe kan ik helpen?' Gisteravond vertelde Hanna Verboom in De Wereld Draait Door dat zij haar zolder beschikbaar wil stellen voor vluchtelingen. Wat wil jij doen voor vluchtelingen?


Er gaat een stelling rond: 'Iedereen in Nederland zou een vluchteling in huis moeten nemen.' Misschien ben je het hier volledig mee eens, maar het is heel lastig om een vluchteling een woonruimte te bieden als je geen kamers overhebt en je hier niet de middelen voor hebt. Wist je dat er een heleboel andere dingen zijn die je kunt doen? NRC plaatste vandaag een overzicht met allerlei initiatieven waar ook jij aan mee kunt doen. 

Een korte indruk van de acties die nu lopen: 
-Draagzakken inzamelen voor moeders met baby's
-Spullen insturen voor hulppakketten 

Terugkijken
De aflevering van De Wereld Draait Door terugkijken? Klik dan hier. 

Deel je idee!
Wat zou jij willen doen voor vluchtelingen? Deel hieronder in de poll jouw idee! 

Plaats een reactie

Op welke manier zou jij vluchtelingen willen helpen?

 Reacties

Geef als eerste een reactie