×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dawn werd draagmoeder voor haar tweelingzus Allison

Dawn werd draagmoeder voor haar tweelingzus Allison
14.08.2015 -

Allison Dinkelacker overleefde de strijd tegen borstkanker, maar kon hierdoor geen kinderen meer krijgen. Haar tweelingzus Dawn twijfelde geen moment: zij zou een kindje voor haar zus dragen.


Lieve zus
Allison is 30 weken zwanger als ze te horen krijgt dat ze borstkanker heeft. Doordat ze meteen een chemobehandeling moet ondergaan, wordt haar baby al met 31 weken geboren, op de 33e verjaardag van zijn moeder en tante. De baby is gelukkig gezond. Ook Allison komt er bovenop: inmiddels is zij kankervrij. Doordat de borstkanker werd veroorzaakt door hormonen, kan Allison geen kinderen meer krijgen. Daarom biedt tweelingzus Dawn direct aan om voor Allison en haar man hun 2e kindje te baren.  

Meer dan duizend woorden
Dawn heeft zich aan deze belofte gehouden. Deze maand is het jongetje Hudson William Dinkelacker geboren. De foto’s van de zwangerschap gaan momenteel met een flinke snelheid het internet over. 

Dankbaar
Allison schrijft: 'Ik ben zo dankbaar dat ik dit verbazingwekkende verhaal over zusterschap, vriendschap, liefde en wonderen kan delen.'  

Bron: Insideedition.com
Foto: Allison Rose Photography

Plaats een reactie

Met wie heb jij een mooie band?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie