×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dawn werd draagmoeder voor haar tweelingzus Allison

Dawn werd draagmoeder voor haar tweelingzus Allison
14.08.2015 -

Allison Dinkelacker overleefde de strijd tegen borstkanker, maar kon hierdoor geen kinderen meer krijgen. Haar tweelingzus Dawn twijfelde geen moment: zij zou een kindje voor haar zus dragen.


Lieve zus
Allison is 30 weken zwanger als ze te horen krijgt dat ze borstkanker heeft. Doordat ze meteen een chemobehandeling moet ondergaan, wordt haar baby al met 31 weken geboren, op de 33e verjaardag van zijn moeder en tante. De baby is gelukkig gezond. Ook Allison komt er bovenop: inmiddels is zij kankervrij. Doordat de borstkanker werd veroorzaakt door hormonen, kan Allison geen kinderen meer krijgen. Daarom biedt tweelingzus Dawn direct aan om voor Allison en haar man hun 2e kindje te baren.  

Meer dan duizend woorden
Dawn heeft zich aan deze belofte gehouden. Deze maand is het jongetje Hudson William Dinkelacker geboren. De foto’s van de zwangerschap gaan momenteel met een flinke snelheid het internet over. 

Dankbaar
Allison schrijft: 'Ik ben zo dankbaar dat ik dit verbazingwekkende verhaal over zusterschap, vriendschap, liefde en wonderen kan delen.'  

Bron: Insideedition.com
Foto: Allison Rose Photography

Plaats een reactie

Met wie heb jij een mooie band?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |