×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Jongeren sparen het grootste deel van hun zakgeld

27.03.2017 - Vanaf vandaag start de Week van het Geld. In deze themaweek leren leerlingen omgaan met geld. Uit onderzoek blijkt dat jongeren gemiddeld dertien euro zakgeld per maand krijgen. Een groot deel hiervan gaat niet naar de snoep- of speelgoedwinkel, maar netjes in de spaarpot.

Lees meer
KWF Kankerbestrijding doet aangifte tegen de tabaksindustrie

24.03.2017 - De tabaksindustrie wordt door KWF Kankerbestrijding deze week beschuldigd van valse voorlichting en zware mishandeling. Eerder deed longkankerpatiƫnt Anne Marie ook aangifte tegen de tabaksindustrie. Zij vertelde haar verhaal in Vriendin.

Lezen
Uit Pauline's Keuken lanceert handige app

22.03.2017 - De foodblog van Pauline is een groot succes. Niet alleen haar website, ook haar Instagram account heeft veel volgers. Nu lanceert Pauline een app met de heerlijkste recepten.

Over de app
Samen met je man in dezelfde H&M-kleding

17.03.2017 - Kledingketen H&M komt volgende week met een Denim Unisex collectie waarin de grens tussen dames- en herenkleding wordt vervaagd. De collectie is pas vanaf 23 maart verkrijgbaar, maar de eerste beelden staan al online.

Lees meer
Ruim 10 jaar cel voor Aydin C. na afpersen van onder andere Amanda Todd

16.03.2017 - Jarenlang werd de Canadese Amanda Todd (15) getreiterd nadat de Nederlander Aydin C. een naaktfoto van haar op Facebook had gezet. In 2012 pleegde ze zelfmoord. Nu is Aydin C. veroordeeld voor het afpersen van 34 minderjarigen.

Lees meer
Juf geeft ieder kind een unieke handshake

14.03.2017 - Melissa van Zoest is juf van groep 8 van basisschool De Egelantier. Een video waarin je ziet dat ze al haar leerlingen een eigen handshake geeft, gaat momenteel viral.

Video
Thuiswerkende hoogleraar wordt gestoord door kinderen tijdens live BBC interview

10.03.2017 - Even lachen op de vrijdagmiddag: deze hoogleraar werkt thuis, maar wordt op hilarische wijze gestoord door zijn kinderen. En dat live! Let vooral even op het kindje in het wagentje.

Video
Pasgeboren jachtluipaardjes Safaripark Beekse Bergen voor het eerst naar buiten

10.03.2017 - In februari dit jaar werden vijf kleine jachtluipaardjes geboren in Safaripark Beekse Bergen. Gisteren mochten de diertjes voor het eerst naar buiten. Het Safaripark maakte een aandoenlijke video.

Zien!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 54 |