×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Wendy: ‘Ik smelt als ik mijn peuter en puber samen lol zie maken’

01.11.2017 - Het was best even schakelen toen Wendy (38) weer zwanger bleek te zijn. Haar oudste was inmiddels al een tiener. Nu, drie jaar later, zorgen de twee jongens samen voor heel wat reuring in huis. “Kevin van dertien is een echte puber, met alles erop en eraan. En Liam is een ondeugende peuterpuber.”

Lees meer!
Janneke: ‘Ik verliet mijn gezin voor hem, maar na een maand maakte hij het uit’

31.10.2017 - Janneke (39) liet haar zoon achter bij haar man en trok in bij een nieuwe liefde. Al snel kreeg ze spijt: 'Als ik alles terug kon draaien deed ik het meteen.'

Lees meer

1

Özcan Akyol: ‘Ondanks mijn succes blijf ik dodelijk onzeker’

31.10.2017 - Schrijver, columnist en documentairemaker Özcan Akyol (33) is supersuccesvol en heeft net zijn tweede kind gekregen. Toch kan hij bijna niet geloven hoe gelukkig hij is. Dat komt door zijn moeilijke jeugd: “Ik vind geluk verdacht.”

Lees meer!

1

Lezeressen vertellen over hun wonderlijke moment

26.10.2017 - Natuurlijk, toeval bestaat. Maar sommige gebeurtenissen zijn wel héél erg toevallig. Het leek wel of iemand je beschermde. Lezeressen vertellen over hun wonderlijke moment.

Lees meer!

2

Dit is het boek over ná het afvallen: 'Zo vermijd je het jojo-effect'

26.10.2017 - Voedingsdeskundige Yneke (52) en ervaringsdeskundige Monique (51) schreven een dieetboek dat niet alleen over het kwijtraken van gewicht gaat, maar ook over op gewicht blíjven. Dat blijkt namelijk erg moeilijk. Hoe komt dat toch?

Lees meer!
Lesley (35): 'Ik hoop dat ouders echt opletten wat hun kind online doet'

25.10.2017 - Lesley (35) heeft een heftige baan: ze is een van de 150 kinderpornorechercheurs in Nederland. En dat terwijl ze óók moeder is. Haar doel: zo veel mogelijk kinderen redden. “Het geeft me zo veel voldoening als we iemand weten te pakken.”

Lees meer!
Annette (41): ‘Mijn hulphond is het beste cadeau ooit’

25.10.2017 - Toen de eerste hulphond van epilepsie-patiënt Annette (41) met pensioen ging, dacht ze dat haar grootste droom – meedoen aan obstakelparcours Mud Masters – nooit meer zou uitkomen. Maar toen kwam labrador Zander in haar leven. “Dankzij Zander sta ik niet langer meer langs de lijn.”

Lees meer!

2

Annemiek (48): ‘Niemand weet dat ik me zo eenzaam voel’

24.10.2017 - Annemiek (48) is getrouwd, heeft twee dochters en staat altijd klaar voor een ander. Maar wat eigenlijk niemand weet, is dat ze geen vriendinnen heeft. 'Er is niemand die me belt, even langskomt of een kaartje stuurt. Ook niet als ik jarig ben'

Lees meer!
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 202 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum