×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
Blog: Petra over haar dag als gasthoofdredacteur bij Vriendin

13.09.2017 - Hoera! Ik ben een van de 20 gasthoofdredacteuren van Vriendin. Ik ben superblij met de uitnodiging, maar heb geen idee wat ik kan verwachten.

Lezen
Linda kreeg toch nog een gezin

13.09.2017 - Linda (48) wilde niets liever dan moeder worden, maar het liep anders. Dankzij de drie kinderen van haar vriend Wilbert (42) kan ze nu toch haar liefde kwijt én krijgt ze die in drievoud terug. Linda:“De paragnost zei al: ‘Je krijgt wel kinderen, maar niet van jezelf.’”

Lees verder
Nienke: 'Drie maanden voor de grote dag ging hij ervandoor met mijn vriendin’

12.09.2017 - Alles was geregeld voor de bruiloft. En toen moest Nienke (31) 'm afzeggen. Haar vriend had gevoelens gekregen voor Sanne, haar vriendin. 'Woest stuurde ik Sanne de foto van mijn trouwjurk: wil je die soms ook hebben?'

Lees verder
20 brutale vragen aan Robert ten Brink

12.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Voor de gasthoofd- redacteuren was het al snel duidelijk: een interview met Robert ten Brink mocht niet ontbreken in ‘hun’ nummer. Omdat we Robert natuurlijk vaker hebben geïnterviewd, zochten we naar een leuke invalshoek. Het werden 20 brutale vragen. En eerlijk is eerlijk: dit is het leukste interview dat we tot nu toe met hem hebben gehad.”

Lees verder
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

1

Meet the crew

12.09.2017 - Dit zijn een aantal van de 20 lezeressen die deze Vriendin voor jou hebben samengesteld. Even Voorstellen:

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum