×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
‘Mijn man? Nee, onze herdershond is mijn grote liefde’

03.10.2017 - Elvira (46) en haar man Roeland (49) vangen sinds drie jaar de Duitse herder Joy op, een zwerfhond uit Spanje. 'Toen ik haar koppie zag, was het liefde op het eerste gezicht'

Lees meer!
Interview met acteur Roeland Fernhout (45)

03.10.2017 - De carrière van Roeland Fernhout (45) draait op volle toeren. Hoogste tijd dus om hem eens te spreken. Openhartig vertelt hij over zijn kinderwens, zijn moeder en zijn toekomstplannen. “Het verlangen naar kinderen heb ik achter me moeten laten.”

Lees meer!
Shanti's ex-vriend vermoordde hun zoontje Elfin

27.09.2017 - Hij leek zo’n liefdevolle vader. Maar op 22 juli 2016 draaide de ex van Shanti (27) door en maakte hij een einde aan het leven van zijn moeder, hun zoontje en zichzelf. Shanti: “Nog steeds kan ik het niet bevatten, maar ik heb geleerd me te richten op vrede in plaats van wrok.”

Lees meer!

1

Seniz (28): ‘Net bevallen en alweer twee hartjes  op de echo...'

27.09.2017 - Seniz (28) en haar man Cihan (31) hadden net een dochtertje gekregen toen ze weer zwanger bleek, deze keer van een tweeling. “Ik barstte in tranen uit. Hoe moesten we dit gaan doen?”

Lees meer!

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer

1

Babette: ‘Was ik maar nooit iets begonnen met mijn buurman’

26.09.2017 - Single Babette (28) zoende één keer met haar nieuwe buurman (30) en komt nu niet meer van hem af. 'Zijn gedrag lijkt op stalking.'

Lees meer!
Carolina Dijkhuizen: 'Sorry, maar ik mag niets zeggen over Expeditie Robinson'

26.09.2017 - Het gaat supergoed met musicalster Carolina Dijkhuizen (37). Ze is een van de deelnemers van Expeditie Robinson, speelt in de nieuwe musical Vamos! én is sinds een tijdje helemaal hoteldebotel van Gilles.“Sinds onze eerste date zijn we onafscheidelijk.”

Lees meer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum