×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Anke en Nathalie werden na hun scheiding vriendinnen

06.12.2017 - Anke (43) miste na haar scheiding een vriendin die ook single was en haar écht goed begreep. Begin dit jaar ontmoette ze de eveneens gescheiden Nathalie (42). “We zijn in korte tijd enorm naar elkaar toe gegroeid, het voelt alsof ik haar al jaren ken.”

Lees meer
Daniëlle: 'Ik kan niet wáchten tot Kerst: dan zie ik mijn zwager weer’

05.12.2017 - Daniëlle (32) weet dat haar gevoelens voor haar zwager William (35) nergens toe kunnen leiden. 'Maar ik kan er niets aan doen. Zodra ik William zie, krijg ik knikkende knieën.'

Lees meer

2

Win 5x 2 bioscoopkaartjes voor de film De Familie Slim

04.12.2017 - Tatum Dagelet (42) verschijnt dit jaar weer op het witte doek. Ze speelt de moederrol in de familiefilm De familie Slim.

Doe mee!
Lezeressen vertellen: ‘Toen wist ik het zeker: zij is mijn beste vriendin’

30.11.2017 - Of het nou een klein gebaar is of juist een grootse daad, op een bepaald moment weet je gewoon: dit is mijn hartsvriendin. Negen lezeressen vertellen over hun bijzondere vriendschap.

Lees meer
Anke: ‘We moesten echt even slikken: zwanger? Hoe kon dit?’

29.11.2017 - Na vier gezonde kinderen ging Anke (42) aan de pil; haar kinderwens was rijkelijk vervuld. Ineens droomde ze dat ze in verwachting was. “Mijn intuïtie zei dat er een vijfde op komst was, maar hoe groot is de kans dat je dwars door de pil zwanger raakt?”

Lees meer
Monique Smit: 'Ik blijf fan van Sint en Piet’

29.11.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand december. Voor Monique Smit begint het al vroeg, half november, en dan breekt meteen een geweldige, maar ook drukke periode aan: “Mensen gingen me opeens om een album vol kinderkerstliedjes vragen.”

Lees meer
Lilian: ‘Ik ben zo blij dat mijn moeder weer gelukkig is’

29.11.2017 - Nadat ze in korte tijd twee keer een partner had verloren, durfde Rita (56) de liefde niet meer toe te laten in haar leven. Maar haar dochter Lilian (28) gunde haar juist zo een nieuwe partner. “Ik gaf Mike mijn moeders nummer en zei dat hij haar moest bellen.”

Lees meer!
‘Als zij op tv is, ligt hij bij mij in bed’

28.11.2017 - Renate (36) zag hem: het was liefde op het eerste gezicht. En dat was wederzijds. Maar hij bleek bezet, en niet met zomaar iemand. 'Ik had alles verwacht, maar níét dat ik haar zou kennen.'

Lees meer!
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum