×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
Bertie (43): ‘Ik denk al na over een romantisch huwelijksaanzoek’

10.10.2017 - Als Bertie (43) iets heeft geleerd van haar deelname aan Boer zoekt vrouw, is het dat ze moet luisteren naar haar gevoel. Bij kandidaat Rosita wist ze meteen: zij is het. Toch duurde het nog meer dan twee jaar voor ze een relatie kregen.“Maar nu zij hier woont, valt alles op z’n plek.”

Lees meer!
Tv-tip: 5 uur live met Hannelore Zwitserlood

09.10.2017 - Ze is bekend als nieuwslezeres op de radio, maar maakt nu de overstap naar televisie. Presentatrice Hannelore Zwitserlood (42) is de sidekick in het nieuwe RTL4- programma 5 uur live.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: mijn pech met mannen...

05.10.2017 - Rare wezens hoor, mannen. 8 lezeressen vertellen over hun genante of ronduit stomme ervaringen met ze. 'waarom trof ik na mijn vreemdgaande ex meteen weer zo'n foute man?!'

Lees meer!

1

Larissa (20) ‘Het is een wonder dat mijn zusje nog leeft’

04.10.2017 - Het zusje van Larissa (20) werd aangereden door een vrachtwagen en hield daar ernstig hersenletsel aan over. “Ik ben nog meer van haar gaan houden en geniet van elke dag die ik met haar heb.”

Lees meer!
Natasja (27) ‘Drie hartjes? Ik moest huilen van geluk’

04.10.2017 - Ze wilden graag een kind en misschien ooit een tweede. Ze kregen een drieling! Jazzy, Djé en Layla zijn vijf maanden én beroemd op YouTube, want Natasja (27) en Vilmar (30) zijn succesvolle vloggers. “Ik denk dat het voor de kinderen leuk is dat ze later deze beelden hebben.”

Lees meer!
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum