×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Achteraf gezien misschien naïef, maar Tinekes liefde maakte haar blind...

10.07.2012 - Drie jaar na haar scheiding is Tineke (49) klaar voor een nieuwe relatie. Ze beproeft haar geluk op internet. Maar dat loopt uit op een drama.

Lees Tinekes verhaal

9

Andra was draagmoeder voor haar tweelingzus.

10.07.2012 - Toen Andra hoorde dat haar tweelingzus Marianne nooit kinderen zou kunnen krijgen, bood ze zich meteen aan als draagmoeder. Twaalf jaar later droeg zij inderdaad een kindje voor haar zus. Tijn van vier heeft nu eigenlijk twee mama’s: buikmama Andra en hartmama Marianne.

Lees Andra's verhaal

1

Pleegkinderen in huis nemen, zou jij dat willen/kunnen?

10.07.2012 - Antoine (41) en Erika (46) zijn fulltime papa en mama van zeven pleegkinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. In hun huis, dat ze Villa Vlinders noemen, geven ze kinderen met een beperking de kans om in een gezin op te groeien. “Deze kinderen verdienen iemand die voor ze vecht."

Lees Erika's verhaal
Wat een ontspannen familievakantie moest worden, werd een drama voor Lucienne en haar gezin.

10.07.2012 - Het zou quality time met het gezin worden: drie weken naar Vietnam. Lucienne Beukering (48) kon twee jaar geleden niet vermoeden dat ze als weduwe zou terugkomen. Haar man Fred (62) overleed tijdens hun vakantie. Luciënne bleef achter met hun zoons Nick en Jeffrey, nu 20 en 19 jaar.

Lees Luciennes verhaal

3

hanneke500

zo 8 jul '12 21:55

Reactie: Ja...

Jouw mening:

Ben jij wel eens bedrogen?

    •  
    •  
Willeke Alberti heeft haar zoektocht naar de liefde nog niet opgegeven!

03.07.2012 - In Vriendin 27 staat een mooi artikel waarin Willeke Alberti (67) openhartig over haar leven, familie en mannen praat. ‘Ik heb absoluut mijn verdriet gekend. Toch hoop ik nog steeds op die ene, ware liefde’.

Lees verder

4

Floortje: "Een ritueelbegeleider helpt je gevoelens betekenis te geven, ook de pijnlijke.”

03.07.2012 - Floortje (37) begeleidt nabestaanden bij het nemen van de drempel naar ‘een leven zonder’. Haar doel is om betekenis te geven aan het leven en de dood van die ene dierbare persoon. Dat doet ze met woorden, beelden, klanken, symbolen en rituelen.

Lees en leef mee

4

Door lichttherapie kan Linda voor het eerst in jaren weer onbezorgd naar buiten als de zon schijnt.

03.07.2012 - De meeste mensen worden vrolijk als de zon gaat schijnen. Maar Linda heeft een hevige vorm van zonneallergie. Ze ging de jeuk, bultjes en schaamte te lijf met lichttherapie en contact met lotgenoten: “Door te praten over mijn allergie, is mijn aandoening minder zwaarbeladen geworden.”

Lees en leef mee

1

Trouwen, scheiden en weer trouwen!

03.07.2012 - Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden... én weer getrouwd. Deze stellen kozen opnieuw voor elkaar en traden voor de tweede keer in het huwelijk.

Lees en leef mee
| 1 | ... | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum