×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: De baby van Annelies had volgens de artsen geen levenskans

Vriendin 33: De baby van Annelies had volgens de artsen geen levenskans
11.08.2015 - Redactie Vriendin

'Mijn baby redde het, tegen alle verwachtingen in'


Volgens de artsen zou het kindje van Annelies (30) sterven in haar buik of maar heel kort na de bevalling leven, want er mankeerde veel aan het ongeboren jongetje. “Ik hield er rekening mee dat we hem konden verliezen, maar had sterk het gevoel dat het uiteindelijk goed zou komen.”

Annelies: “Als ik Christian samen met zijn broer Jurre lekker zie spelen, ben ik zó dankbaar dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Mijn moedergevoel heeft me altijd gezegd dat het een lange weg zou worden, maar dat het uiteindelijk goed zou komen. Als ik daar niet naar had geluisterd, was Christian nu niet bij ons geweest.

Toen ik anderhalf jaar na de geboorte van Jurre een zwangerschapstest deed die positief was, zei ik tegen mijn man Gerard: ‘Ik ben zwanger, maar het zit niet goed.’ Dat was puur een gevoel en we hebben het er verder niet meer over gehad, tot ik met twintig weken naar het ziekenhuis ging voor een echo. De echoscopist liep na een poosje weg om er twee artsen bij te halen. Toen wist ik: er is iets flink mis. En dat klopte. De bloeddoorstroming van onze baby was niet goed. De artsen zagen geen maag en geen nieren, bij de hersenen zat vocht en ons kind had een hartafwijking. Terwijl ze me dit alles vertelden, bleef ik kalm. Het was alsof het nieuws nog niet echt tot me doordrong.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 32 en lees mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw dokter je niet begrijpt?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 aug '15 00:06

  Reactie: Ja, omdat..
  Mijn huisarts nooit luisterde terwijl ik medicijnen kreeg voor mn darmen(nooit last van gehad)bleek ik een neuroom te hebben die direct verwijderd moest worden.Een gebroken voet die volgens diezelfde bitch van een huisarts niet gebroken was.Tjonge wat een briljante dokter vind ze zichzelf
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |