×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: De baby van Annelies had volgens de artsen geen levenskans

Vriendin 33: De baby van Annelies had volgens de artsen geen levenskans
11.08.2015 - Redactie Vriendin

'Mijn baby redde het, tegen alle verwachtingen in'


Volgens de artsen zou het kindje van Annelies (30) sterven in haar buik of maar heel kort na de bevalling leven, want er mankeerde veel aan het ongeboren jongetje. “Ik hield er rekening mee dat we hem konden verliezen, maar had sterk het gevoel dat het uiteindelijk goed zou komen.”

Annelies: “Als ik Christian samen met zijn broer Jurre lekker zie spelen, ben ik zó dankbaar dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Mijn moedergevoel heeft me altijd gezegd dat het een lange weg zou worden, maar dat het uiteindelijk goed zou komen. Als ik daar niet naar had geluisterd, was Christian nu niet bij ons geweest.

Toen ik anderhalf jaar na de geboorte van Jurre een zwangerschapstest deed die positief was, zei ik tegen mijn man Gerard: ‘Ik ben zwanger, maar het zit niet goed.’ Dat was puur een gevoel en we hebben het er verder niet meer over gehad, tot ik met twintig weken naar het ziekenhuis ging voor een echo. De echoscopist liep na een poosje weg om er twee artsen bij te halen. Toen wist ik: er is iets flink mis. En dat klopte. De bloeddoorstroming van onze baby was niet goed. De artsen zagen geen maag en geen nieren, bij de hersenen zat vocht en ons kind had een hartafwijking. Terwijl ze me dit alles vertelden, bleef ik kalm. Het was alsof het nieuws nog niet echt tot me doordrong.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 32 en lees mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw dokter je niet begrijpt?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 aug '15 00:06

  Reactie: Ja, omdat..
  Mijn huisarts nooit luisterde terwijl ik medicijnen kreeg voor mn darmen(nooit last van gehad)bleek ik een neuroom te hebben die direct verwijderd moest worden.Een gebroken voet die volgens diezelfde bitch van een huisarts niet gebroken was.Tjonge wat een briljante dokter vind ze zichzelf
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |