×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: De baby van Annelies had volgens de artsen geen levenskans

Vriendin 33: De baby van Annelies had volgens de artsen geen levenskans
11.08.2015 - Redactie Vriendin

'Mijn baby redde het, tegen alle verwachtingen in'


Volgens de artsen zou het kindje van Annelies (30) sterven in haar buik of maar heel kort na de bevalling leven, want er mankeerde veel aan het ongeboren jongetje. “Ik hield er rekening mee dat we hem konden verliezen, maar had sterk het gevoel dat het uiteindelijk goed zou komen.”

Annelies: “Als ik Christian samen met zijn broer Jurre lekker zie spelen, ben ik zó dankbaar dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Mijn moedergevoel heeft me altijd gezegd dat het een lange weg zou worden, maar dat het uiteindelijk goed zou komen. Als ik daar niet naar had geluisterd, was Christian nu niet bij ons geweest.

Toen ik anderhalf jaar na de geboorte van Jurre een zwangerschapstest deed die positief was, zei ik tegen mijn man Gerard: ‘Ik ben zwanger, maar het zit niet goed.’ Dat was puur een gevoel en we hebben het er verder niet meer over gehad, tot ik met twintig weken naar het ziekenhuis ging voor een echo. De echoscopist liep na een poosje weg om er twee artsen bij te halen. Toen wist ik: er is iets flink mis. En dat klopte. De bloeddoorstroming van onze baby was niet goed. De artsen zagen geen maag en geen nieren, bij de hersenen zat vocht en ons kind had een hartafwijking. Terwijl ze me dit alles vertelden, bleef ik kalm. Het was alsof het nieuws nog niet echt tot me doordrong.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 32 en lees mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw dokter je niet begrijpt?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 aug '15 00:06

  Reactie: Ja, omdat..
  Mijn huisarts nooit luisterde terwijl ik medicijnen kreeg voor mn darmen(nooit last van gehad)bleek ik een neuroom te hebben die direct verwijderd moest worden.Een gebroken voet die volgens diezelfde bitch van een huisarts niet gebroken was.Tjonge wat een briljante dokter vind ze zichzelf
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!