×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van.. Erik van der Hoff

De zomer van.. Erik van der Hoff
04.08.2015 -

De leukste tijd van het jaar: vakantie! Vriendin vroeg zes bekende Nederlanders hoe zij het liefst vakantie vieren. Deze week, tot slot, de mooiste herinneringen van presentator en tv-producent Erik van der Hoff (52).


Je bent net terug van vakantie, toch? 
“Dat klopt! Vóór de zomer hadden we eigenlijk geen vakantieplannen. Ik neem namelijk een nieuw programma op. Dit jaar ging ik eerst met mijn oudste zoon Boris (25) naar Ierland; de vriendin van mijn broer woont daar. Toen hij bij haar op bezoek was, zijn we naar ze toe gegaan. Mijn dochter Sascha (22) wilde graag skiën, dat heb ik daarna met haar gedaan. En ik ben samen met mijn jongste zoon Igor (19) en zijn vriendin naar de zon gegaan. Dus ik ben net terug van Ibiza.”

Ga je niet samen met je vrouw weg?
“Niet in deze tijd. Zij heeft een strandhuisje, waar ze de hele zomer is. Dat vindt ze heerlijk. We gaan wel elk jaar met Kerst weg, naar Terschelling met een hele groep. Daar bouwen we dan een grote gezellige boel. Dat deden we vroeger al, toen alle kinderen nog klein waren. Alleen gingen we toen in de zomer met de auto naar Zuid-Frankrijk, dan spraken we daar in een bepaalde periode af op een camping. Iedereen zwierf door Frankrijk, wij ook. En daar kwamen we allemaal samen.”

Plaats een reactie

Ga jij deze maand nog op vakantie?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 4 aug '15 14:51

  Reactie: Nee, ik blijf deze zomer lekker thuis
  Het vakantie gevoel zit in je hoofd en ik heb het thuis net zo goed naar mijn zin
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  funs di 4 aug '15 15:17

  Reactie: Ja, ik ga naar..
  Oostenrijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Kimg di 4 aug '15 19:43

  Reactie: Ik ben al weggeweest! Ik ging naar..
  Drenthe.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 4 aug '15 22:35

  Reactie: Nee, ik blijf deze zomer lekker thuis
  ik pas in september ga
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  2511 wo 5 aug '15 15:08

  Reactie: Ja, ik ga naar..
  Egmond aan Zee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 5 aug '15 20:43

  Reactie: Ik ben al weggeweest! Ik ging naar..
  Zuid-Limburg
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 6 aug '15 18:43

  Reactie: Nee, ik blijf deze zomer lekker thuis
  Wij zijn alle dagen met mooi weer aan het strand daarom geen vakantie ook daar wij 65 +zijn . Vakantie s genoeg gehad naar de mooiste landen .
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |