×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Benny heeft met twee mannen een relatie

Vriendin 32: Benny heeft met twee mannen een relatie
04.08.2015 - Redactie Vriendin

'Je kunt gewoon van meer mensen tegelijk houden'


Benny (45), moeder van drie kinderen van 22, 21 en 19 jaar, heeft twee partners. Haar man Johnny (52) met wie ze al bijna 25 jaar samen is en Robert (57), haar vriend sinds ruim drie jaar. “Als tiener kon ik al niet kiezen tussen mijn vriendjes.”

Benny: “Ik ben al 23 jaar getrouwd met Johnny en heb daarnaast nog een liefdesrelatie met Robert. Johnny weet hiervan. Hij vindt het goed. Sterker nog: Robert komt bij ons thuis over de vloer en we doen geregeld leuke dingen met z’n drieën. Polyamorie noemen ze de relatievorm waarin wij zitten. Johnny is overigens monogaam en ook Robert heeft geen andere relatie. Het is geen vrije seks, zoals we dat kennen uit de jaren zestig. Beslist niet. Bij polyamorie gaat het om het aangaan van een liefdesverbinding met meer mensen tegelijk. In alle open- en eerlijkheid.”

Niet schuldig
“Mijn leven veranderde toen ik acht jaar geleden een artikel las over een vrouw die van twee mannen tegelijk hield en zich daar niet schuldig over voelde. Sterker nog: het had haar leven en haar relatie verrijkt. Polyamorie noemde ze deze liefdesfi losofi e. Ik dacht meteen: zo wil ik ook leven, zo ben ik ook. Ik herkende mezelf in haar. Voor het eerst dacht ik: ik ben niet gek, ik ben niet overspelig, ik ben niet slecht. En het ligt niet aan mijn huwelijk. Dat was nog het belangrijkste inzicht dat ik kreeg: je kunt gewoon van meer mensen tegelijk houden.

Lees het hele verhaal in Vriendin 32 en lees mee op het forum. 

Plaats een reactie

Kan jij je vinden in haar verhaal?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 5 aug '15 20:04

  Reactie: Ja, omdat..
  ik ook wel eens van een andere man hou, maar mijn man nooit kwijt zou willen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 6 aug '15 13:17

  Reactie: Ja, omdat..
  Ik dacht dat het aan mijn "perverse" gedachten lag, ik zou het graag willen, maar mijn man kan al witheet worden als ik n keer vriendelijk lag maar een andere man
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 10 aug '15 18:36

  Reactie: Ja, omdat..
  Ik heb een vaste relatie van bijna 12 jaar met de vader van mijn kinderen woont samen met hem en sinds 3 jaar heb ook een soort van relatie met een andere man hij is vrijgezel en is mijn beste vriend we kunnen van alles praten met elkaar. Mijn man weet er niks van. Hij zou dat niet accepteren
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!