×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Samantha raakte ongepland in verwachting van een vakantievriendje

Vriendin 31: Samantha raakte ongepland in verwachting van een vakantievriendje
28.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik bleek net zwanger, toen ik mijn grote liefde ontmoette’


Ontdekken dat je zwanger bent van een vakantievriendje én in dezelfde week je grote liefde ontmoeten, het overkwam Samantha (34). Gelukkig durfde ze ervoor te gaan. En Jesse (29) ook. Samantha: “Ik zat op een dubbele roze wolk. Ik was verliefd op het kindje in mijn buik én op Jesse.”

“Ik ben geboren in Nederland en heb hier ook het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht. Op mijn dertiende verhuisde ik naar Aruba, het eiland waar mijn vader geboren is. Hij had in Nederland nooit kunnen aarden. Maar op Aruba kreeg ík juist heimwee. Toen ik twintig was, keerde ik terug naar Nederland om te studeren en om hier voorgoed te wonen. Dat ik mijn ouders en mijn twee zussen moest achterlaten, deed me verdriet, maar het idee dat ik ze kon opzoeken, gaf me troost. Gelukkig kon ik regelmatig naar Aruba. Afgelopen zomer was ik er nog. Mijn zus trouwde en ik was haar getuige. Het was een prachtige dag en uiteraard scheen de zon. Er was eten, muziek en heel veel gezelligheid. Ook de rest van de week vermaakte ik me prima. Ik had zelfs een vakantieliefde.” Eenmaal thuis ging Samantha weer aan het werk, en in het weekend bezocht ze met vrienden een festival. Daar raakte ze aan de praat met Jesse. Het klikte. Ook op Facebook vond Samantha het leuk om Jesse te volgen. Hij postte positieve berichten waar ze erg vrolijk van werd. Ze maakten een afspraak om samen een hapje te eten, maar veel ruimte om vlinders te kunnen voelen had Samantha niet. Een paar dagen voor hun afspraak had Samantha namelijk ontdekt dat ze in verwachting was. Samantha: “De zwangerschap kwam als een schok. Ik was er niet mee bezig om een kindje te krijgen en ik vond het heel vreemd dat ik zwanger was geraakt."

Lees het hele verhaal in Vriendin 31 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |