×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Samantha raakte ongepland in verwachting van een vakantievriendje

Vriendin 31: Samantha raakte ongepland in verwachting van een vakantievriendje
28.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik bleek net zwanger, toen ik mijn grote liefde ontmoette’


Ontdekken dat je zwanger bent van een vakantievriendje én in dezelfde week je grote liefde ontmoeten, het overkwam Samantha (34). Gelukkig durfde ze ervoor te gaan. En Jesse (29) ook. Samantha: “Ik zat op een dubbele roze wolk. Ik was verliefd op het kindje in mijn buik én op Jesse.”

“Ik ben geboren in Nederland en heb hier ook het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht. Op mijn dertiende verhuisde ik naar Aruba, het eiland waar mijn vader geboren is. Hij had in Nederland nooit kunnen aarden. Maar op Aruba kreeg ík juist heimwee. Toen ik twintig was, keerde ik terug naar Nederland om te studeren en om hier voorgoed te wonen. Dat ik mijn ouders en mijn twee zussen moest achterlaten, deed me verdriet, maar het idee dat ik ze kon opzoeken, gaf me troost. Gelukkig kon ik regelmatig naar Aruba. Afgelopen zomer was ik er nog. Mijn zus trouwde en ik was haar getuige. Het was een prachtige dag en uiteraard scheen de zon. Er was eten, muziek en heel veel gezelligheid. Ook de rest van de week vermaakte ik me prima. Ik had zelfs een vakantieliefde.” Eenmaal thuis ging Samantha weer aan het werk, en in het weekend bezocht ze met vrienden een festival. Daar raakte ze aan de praat met Jesse. Het klikte. Ook op Facebook vond Samantha het leuk om Jesse te volgen. Hij postte positieve berichten waar ze erg vrolijk van werd. Ze maakten een afspraak om samen een hapje te eten, maar veel ruimte om vlinders te kunnen voelen had Samantha niet. Een paar dagen voor hun afspraak had Samantha namelijk ontdekt dat ze in verwachting was. Samantha: “De zwangerschap kwam als een schok. Ik was er niet mee bezig om een kindje te krijgen en ik vond het heel vreemd dat ik zwanger was geraakt."

Lees het hele verhaal in Vriendin 31 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |