×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Samantha raakte ongepland in verwachting van een vakantievriendje

Vriendin 31: Samantha raakte ongepland in verwachting van een vakantievriendje
28.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik bleek net zwanger, toen ik mijn grote liefde ontmoette’


Ontdekken dat je zwanger bent van een vakantievriendje én in dezelfde week je grote liefde ontmoeten, het overkwam Samantha (34). Gelukkig durfde ze ervoor te gaan. En Jesse (29) ook. Samantha: “Ik zat op een dubbele roze wolk. Ik was verliefd op het kindje in mijn buik én op Jesse.”

“Ik ben geboren in Nederland en heb hier ook het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht. Op mijn dertiende verhuisde ik naar Aruba, het eiland waar mijn vader geboren is. Hij had in Nederland nooit kunnen aarden. Maar op Aruba kreeg ík juist heimwee. Toen ik twintig was, keerde ik terug naar Nederland om te studeren en om hier voorgoed te wonen. Dat ik mijn ouders en mijn twee zussen moest achterlaten, deed me verdriet, maar het idee dat ik ze kon opzoeken, gaf me troost. Gelukkig kon ik regelmatig naar Aruba. Afgelopen zomer was ik er nog. Mijn zus trouwde en ik was haar getuige. Het was een prachtige dag en uiteraard scheen de zon. Er was eten, muziek en heel veel gezelligheid. Ook de rest van de week vermaakte ik me prima. Ik had zelfs een vakantieliefde.” Eenmaal thuis ging Samantha weer aan het werk, en in het weekend bezocht ze met vrienden een festival. Daar raakte ze aan de praat met Jesse. Het klikte. Ook op Facebook vond Samantha het leuk om Jesse te volgen. Hij postte positieve berichten waar ze erg vrolijk van werd. Ze maakten een afspraak om samen een hapje te eten, maar veel ruimte om vlinders te kunnen voelen had Samantha niet. Een paar dagen voor hun afspraak had Samantha namelijk ontdekt dat ze in verwachting was. Samantha: “De zwangerschap kwam als een schok. Ik was er niet mee bezig om een kindje te krijgen en ik vond het heel vreemd dat ik zwanger was geraakt."

Lees het hele verhaal in Vriendin 31 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!