×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Claudia en Petra hebben een bijzondere vriendschap

Vriendin 30: Claudia en Petra hebben een bijzondere vriendschap
22.07.2015 - Redactie Vriendin

'De nieuwe vrouw van mijn ex is nu mijn hartsvriendin'


Claudia (45) en Petra (50) delen al zeven jaar lief en leed. Dat lijkt heel gewoon voor vriendinnen, maar dat is het zeker niet! Want Petra trouwde met de ex van Claudia. “Sommige mensen vonden onze vriendschap maar raar. Maar wij zijn soulmates.”

Claudia: “Ik was zeventien toen ik Theo ontmoette. Ik werd stapelverliefd op hem en dat ben ik twaalf jaar lang gebleven. Pas daarna viel ik van mijn roze wolk. Al die tijd was ik zo dol op hem, dat ik me aan hem had aangepast. Theo is een huismus en ik hou juist van mensen om me heen, maar we bleven vaak binnen. Op een gegeven moment durfde ik niet eens meer af te spreken met anderen. Ik was het gewoon verleerd. Natuurlijk zochten we een manier waarop ik bij hem toch meer mezelf kon blijven, maar de schade bleek al te groot. Twee jaar later zijn we gescheiden. Zodra we apart woonden, bloeide ik op. Ik werd mezelf weer, was gelukkig. Omdat Theo en ik nog steeds veel om elkaar gaven, hielden we contact. Hij werd mijn maatje, mijn beste vriend. We vertelden elkaar alles en hielpen elkaar als dat nodig was. Toen ik vier jaar later Naf ontmoette, mijn huidige man, was Theo de eerste die het hoorde. Ook tussen hen klikte het.” Petra: “Twee jaar later kwam ik erbij. Mijn eerste huwelijk van dertien jaar was gestrand en ik was alweer zeven jaar single. Theo was een klant van mijn baas, ik werk bij de douane op Schiphol, en onze telefoongesprekken werden steeds langer en persoonlijker. ‘Zal ik je maar een keer thuis bellen?’ vroeg hij na een tijd. Ik had nog nooit een foto van hem gezien, wist niet eens wat voor type hij was. Maar al vanaf de eerste date zat het goed tussen ons, ik viel als een blok voor hem.” Claudia: “Het grappige was dat ik nog eerder over hun date hoorde dan zijn ouders. Ik was superblij voor hem. Toen ik bij Theo wegging, heb ik me namelijk nog lang schuldig gevoeld. Dat hij nu zo in de wolken was met Petra, was voor mij een opluchting.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Zou jij een vriendschap als deze kunnen hebben?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |