×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Claudia en Petra hebben een bijzondere vriendschap

Vriendin 30: Claudia en Petra hebben een bijzondere vriendschap
22.07.2015 - Redactie Vriendin

'De nieuwe vrouw van mijn ex is nu mijn hartsvriendin'


Claudia (45) en Petra (50) delen al zeven jaar lief en leed. Dat lijkt heel gewoon voor vriendinnen, maar dat is het zeker niet! Want Petra trouwde met de ex van Claudia. “Sommige mensen vonden onze vriendschap maar raar. Maar wij zijn soulmates.”

Claudia: “Ik was zeventien toen ik Theo ontmoette. Ik werd stapelverliefd op hem en dat ben ik twaalf jaar lang gebleven. Pas daarna viel ik van mijn roze wolk. Al die tijd was ik zo dol op hem, dat ik me aan hem had aangepast. Theo is een huismus en ik hou juist van mensen om me heen, maar we bleven vaak binnen. Op een gegeven moment durfde ik niet eens meer af te spreken met anderen. Ik was het gewoon verleerd. Natuurlijk zochten we een manier waarop ik bij hem toch meer mezelf kon blijven, maar de schade bleek al te groot. Twee jaar later zijn we gescheiden. Zodra we apart woonden, bloeide ik op. Ik werd mezelf weer, was gelukkig. Omdat Theo en ik nog steeds veel om elkaar gaven, hielden we contact. Hij werd mijn maatje, mijn beste vriend. We vertelden elkaar alles en hielpen elkaar als dat nodig was. Toen ik vier jaar later Naf ontmoette, mijn huidige man, was Theo de eerste die het hoorde. Ook tussen hen klikte het.” Petra: “Twee jaar later kwam ik erbij. Mijn eerste huwelijk van dertien jaar was gestrand en ik was alweer zeven jaar single. Theo was een klant van mijn baas, ik werk bij de douane op Schiphol, en onze telefoongesprekken werden steeds langer en persoonlijker. ‘Zal ik je maar een keer thuis bellen?’ vroeg hij na een tijd. Ik had nog nooit een foto van hem gezien, wist niet eens wat voor type hij was. Maar al vanaf de eerste date zat het goed tussen ons, ik viel als een blok voor hem.” Claudia: “Het grappige was dat ik nog eerder over hun date hoorde dan zijn ouders. Ik was superblij voor hem. Toen ik bij Theo wegging, heb ik me namelijk nog lang schuldig gevoeld. Dat hij nu zo in de wolken was met Petra, was voor mij een opluchting.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Zou jij een vriendschap als deze kunnen hebben?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |