×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Claudia en Petra hebben een bijzondere vriendschap

Vriendin 30: Claudia en Petra hebben een bijzondere vriendschap
22.07.2015 - Redactie Vriendin

'De nieuwe vrouw van mijn ex is nu mijn hartsvriendin'


Claudia (45) en Petra (50) delen al zeven jaar lief en leed. Dat lijkt heel gewoon voor vriendinnen, maar dat is het zeker niet! Want Petra trouwde met de ex van Claudia. “Sommige mensen vonden onze vriendschap maar raar. Maar wij zijn soulmates.”

Claudia: “Ik was zeventien toen ik Theo ontmoette. Ik werd stapelverliefd op hem en dat ben ik twaalf jaar lang gebleven. Pas daarna viel ik van mijn roze wolk. Al die tijd was ik zo dol op hem, dat ik me aan hem had aangepast. Theo is een huismus en ik hou juist van mensen om me heen, maar we bleven vaak binnen. Op een gegeven moment durfde ik niet eens meer af te spreken met anderen. Ik was het gewoon verleerd. Natuurlijk zochten we een manier waarop ik bij hem toch meer mezelf kon blijven, maar de schade bleek al te groot. Twee jaar later zijn we gescheiden. Zodra we apart woonden, bloeide ik op. Ik werd mezelf weer, was gelukkig. Omdat Theo en ik nog steeds veel om elkaar gaven, hielden we contact. Hij werd mijn maatje, mijn beste vriend. We vertelden elkaar alles en hielpen elkaar als dat nodig was. Toen ik vier jaar later Naf ontmoette, mijn huidige man, was Theo de eerste die het hoorde. Ook tussen hen klikte het.” Petra: “Twee jaar later kwam ik erbij. Mijn eerste huwelijk van dertien jaar was gestrand en ik was alweer zeven jaar single. Theo was een klant van mijn baas, ik werk bij de douane op Schiphol, en onze telefoongesprekken werden steeds langer en persoonlijker. ‘Zal ik je maar een keer thuis bellen?’ vroeg hij na een tijd. Ik had nog nooit een foto van hem gezien, wist niet eens wat voor type hij was. Maar al vanaf de eerste date zat het goed tussen ons, ik viel als een blok voor hem.” Claudia: “Het grappige was dat ik nog eerder over hun date hoorde dan zijn ouders. Ik was superblij voor hem. Toen ik bij Theo wegging, heb ik me namelijk nog lang schuldig gevoeld. Dat hij nu zo in de wolken was met Petra, was voor mij een opluchting.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Zou jij een vriendschap als deze kunnen hebben?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!