×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van.. Sander Janson

De zomer van.. Sander Janson
21.07.2015 -

De leukste tijd van het jaar: vakantie! Vriendin vroeg zes bekende Nederlanders hoe zij het liefst vakantie vieren. Deze week de mooiste herinneringen van Sander Janson (45) die al vijftien jaar Campinglife presenteert.


‘Een luxe survivaltrip, samen met mijn droomvrouw. Dat lijkt me te gek’

Hebben we hier te maken met een rasechte kampeerfanaat?
“Haha, nee, dat valt wel mee. Ik ben dol op kamperen, maar het is voor mij zeker niet de enige manier van vakantie vieren. Sterker nog: nu ik voor mijn werk al zo vaak op een camping vertoef, ga ik dat in mijn eigen vakantie niet nog eens herhalen. Daarnaast ben ik altijd in de wintermaanden vrij en dan is het natuurlijk verre van ideaal kampeerweer.”

Mooiste vakantieherinnering
“Het moment dat ik in de Australische outback stond, een rondje draaide en overal om me heen je horizon zag – 360 graden rond… Dat moment staat voor altijd op mijn netvlies. Waar maak je dat nog mee? Ik heb me nog nooit zó nietig gevoeld. Heel indrukwekkend.”

Lees het hele interview in Vriendin 30. 

Plaats een reactie

Houd jij van kamperen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  jackers wo 22 jul '15 19:45

  Reactie: Nee, het is niet voor mij
  Vroeger met mijn ouders altijd gekampeerd, maar tegenwoordig liever wat meer luxe.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hans.vbeek ma 27 jul '15 13:55

  Reactie: Ja, ik vind het leuk omdat..
  je meer aanspraak hebt met mensen dan in een hotel. Heerlijk om bij mijn caravan te zitten lekker wat te lezen.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |