×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van.. Sander Janson

De zomer van.. Sander Janson
21.07.2015 -

De leukste tijd van het jaar: vakantie! Vriendin vroeg zes bekende Nederlanders hoe zij het liefst vakantie vieren. Deze week de mooiste herinneringen van Sander Janson (45) die al vijftien jaar Campinglife presenteert.


‘Een luxe survivaltrip, samen met mijn droomvrouw. Dat lijkt me te gek’

Hebben we hier te maken met een rasechte kampeerfanaat?
“Haha, nee, dat valt wel mee. Ik ben dol op kamperen, maar het is voor mij zeker niet de enige manier van vakantie vieren. Sterker nog: nu ik voor mijn werk al zo vaak op een camping vertoef, ga ik dat in mijn eigen vakantie niet nog eens herhalen. Daarnaast ben ik altijd in de wintermaanden vrij en dan is het natuurlijk verre van ideaal kampeerweer.”

Mooiste vakantieherinnering
“Het moment dat ik in de Australische outback stond, een rondje draaide en overal om me heen je horizon zag – 360 graden rond… Dat moment staat voor altijd op mijn netvlies. Waar maak je dat nog mee? Ik heb me nog nooit zó nietig gevoeld. Heel indrukwekkend.”

Lees het hele interview in Vriendin 30. 

Plaats een reactie

Houd jij van kamperen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  jackers wo 22 jul '15 19:45

  Reactie: Nee, het is niet voor mij
  Vroeger met mijn ouders altijd gekampeerd, maar tegenwoordig liever wat meer luxe.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hans.vbeek ma 27 jul '15 13:55

  Reactie: Ja, ik vind het leuk omdat..
  je meer aanspraak hebt met mensen dan in een hotel. Heerlijk om bij mijn caravan te zitten lekker wat te lezen.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |