×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Sofie's vriend bedroog haar met een man

Sofie's vriend bedroog haar met een man
21.07.2015 - Redactie Vriendin

'Ik wist dat hij vreemdging, toch zei ik ja op zijn aanzoek'


Eigenlijk had Sofie (25) vorig jaar het aanzoek van haar vriend Tom (33) willen afslaan, omdat hij haar op een vreselijke manier had bedrogen. Maar dat durfde ze niet. Ze hield een jaar lang de schijn op een
gelukkige aanstaande bruid te zijn. “Ik hoopte dat het geluksgevoel vanzelf zou komen.”

Sofie: “Precies op 6 juni 2014, de dag dat we twee jaar samen waren, had Tom een romantisch weekendje geboekt in een bed and breakfast. ’s Avonds nam hij me mee naar een sterrenrestaurant, en eenmaal weer op onze kamer haalde hij een doosje tevoorschijn en vroeg me ten huwelijk. Ik had het totáál niet aan zien komen, helemaal niet na alles wat er gebeurd was. Ik wist niet goed hoe te reageren. Al vanaf het moment dat ik Tom had leren kennen, droomde ik van onze bruiloft. Maar nu hij me daadwerkelijk vroeg, voelde het niet goed. Mijn vertrouwen in hem en onze relatie was nog lang niet hersteld. Toch durfde ik geen nee te zeggen. We hadden afgesproken dat we samen voor onze toekomst zouden knokken. Als ik hem dan nu zou afwijzen, zou dat waarschijnlijk meteen het einde van onze relatie betekenen. Dus stemde ik toe en hoopte dat het geluksgevoel vanzelf zou komen.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Had jij ja gezegd op dit aanzoek?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |