×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Sofie's vriend bedroog haar met een man

Sofie's vriend bedroog haar met een man
21.07.2015 - Redactie Vriendin

'Ik wist dat hij vreemdging, toch zei ik ja op zijn aanzoek'


Eigenlijk had Sofie (25) vorig jaar het aanzoek van haar vriend Tom (33) willen afslaan, omdat hij haar op een vreselijke manier had bedrogen. Maar dat durfde ze niet. Ze hield een jaar lang de schijn op een
gelukkige aanstaande bruid te zijn. “Ik hoopte dat het geluksgevoel vanzelf zou komen.”

Sofie: “Precies op 6 juni 2014, de dag dat we twee jaar samen waren, had Tom een romantisch weekendje geboekt in een bed and breakfast. ’s Avonds nam hij me mee naar een sterrenrestaurant, en eenmaal weer op onze kamer haalde hij een doosje tevoorschijn en vroeg me ten huwelijk. Ik had het totáál niet aan zien komen, helemaal niet na alles wat er gebeurd was. Ik wist niet goed hoe te reageren. Al vanaf het moment dat ik Tom had leren kennen, droomde ik van onze bruiloft. Maar nu hij me daadwerkelijk vroeg, voelde het niet goed. Mijn vertrouwen in hem en onze relatie was nog lang niet hersteld. Toch durfde ik geen nee te zeggen. We hadden afgesproken dat we samen voor onze toekomst zouden knokken. Als ik hem dan nu zou afwijzen, zou dat waarschijnlijk meteen het einde van onze relatie betekenen. Dus stemde ik toe en hoopte dat het geluksgevoel vanzelf zou komen.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Had jij ja gezegd op dit aanzoek?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |