×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Sofie's vriend bedroog haar met een man

Sofie's vriend bedroog haar met een man
21.07.2015 - Redactie Vriendin

'Ik wist dat hij vreemdging, toch zei ik ja op zijn aanzoek'


Eigenlijk had Sofie (25) vorig jaar het aanzoek van haar vriend Tom (33) willen afslaan, omdat hij haar op een vreselijke manier had bedrogen. Maar dat durfde ze niet. Ze hield een jaar lang de schijn op een
gelukkige aanstaande bruid te zijn. “Ik hoopte dat het geluksgevoel vanzelf zou komen.”

Sofie: “Precies op 6 juni 2014, de dag dat we twee jaar samen waren, had Tom een romantisch weekendje geboekt in een bed and breakfast. ’s Avonds nam hij me mee naar een sterrenrestaurant, en eenmaal weer op onze kamer haalde hij een doosje tevoorschijn en vroeg me ten huwelijk. Ik had het totáál niet aan zien komen, helemaal niet na alles wat er gebeurd was. Ik wist niet goed hoe te reageren. Al vanaf het moment dat ik Tom had leren kennen, droomde ik van onze bruiloft. Maar nu hij me daadwerkelijk vroeg, voelde het niet goed. Mijn vertrouwen in hem en onze relatie was nog lang niet hersteld. Toch durfde ik geen nee te zeggen. We hadden afgesproken dat we samen voor onze toekomst zouden knokken. Als ik hem dan nu zou afwijzen, zou dat waarschijnlijk meteen het einde van onze relatie betekenen. Dus stemde ik toe en hoopte dat het geluksgevoel vanzelf zou komen.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Had jij ja gezegd op dit aanzoek?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!