×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Janny werd binnen een jaar moeder en weduwe

Vriendin 29: Janny werd binnen een jaar moeder en weduwe
14.07.2015 - Redactie Vriendin

'Onze zoon geeft me de kracht om door te gaan'


Het leven lachte Janny (37) toe na de komst van haar zoontje Rafael. Maar niet lang daarna stierf haar man Daniel plotseling aan een hartinfarct. “In een jaar tijd was ik moeder en weduwe geworden. Ik vond het hartverscheurend dat ik onze zoon ooit zou moeten vertellen dat zijn vader dood was.”

“Daniel en ik schuwden het onderwerp doodgaan nooit. We hadden samen al uitgebreid besproken hoe we onze uitvaart wilden. Het was bijna alsof we al wisten dat een van ons twee vroeg zou sterven...
Daniel is de liefde van mijn leven. We leerden elkaar kennen in de kroeg toen we allebei negentien jaar waren. Vanaf de eerste dag waren we onafscheidelijk. Ik wist meteen dat dit de man was met wie ik ooit kinderen wilde. Hij was lief, zachtaardig, sociaal en een ontzettend sterke, warme persoonlijkheid. We zijn veertien jaar heel gelukkig geweest, al ging niet alles vanzelf. Op Rafael hebben we lang moeten wachten. Na drie jaar tevergeefs proberen was ik nog steeds niet zwanger en kwamen we in het medische traject terecht. We startten met de vruchtbaarheidsbehandeling iui. Na de derde keer iui was ik zwanger, we waren zielsgelukkig. Maar toen ik twaalf weken zwanger was, verloor ik bloed. Ik voelde aan alles dat het mis was, maar in het ziekenhuis zagen ze op de echo een kloppend hartje. Het
was verwarrend. Ik bleef bloed verliezen, maar steeds weer was daar dat kloppende hartje. Na drie dagen kreeg ik helaas tot mijn verdriet alsnog een miskraam.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Wie geeft jou de kracht om altijd door te gaan?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |