×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Janny werd binnen een jaar moeder en weduwe

Vriendin 29: Janny werd binnen een jaar moeder en weduwe
14.07.2015 - Redactie Vriendin

'Onze zoon geeft me de kracht om door te gaan'


Het leven lachte Janny (37) toe na de komst van haar zoontje Rafael. Maar niet lang daarna stierf haar man Daniel plotseling aan een hartinfarct. “In een jaar tijd was ik moeder en weduwe geworden. Ik vond het hartverscheurend dat ik onze zoon ooit zou moeten vertellen dat zijn vader dood was.”

“Daniel en ik schuwden het onderwerp doodgaan nooit. We hadden samen al uitgebreid besproken hoe we onze uitvaart wilden. Het was bijna alsof we al wisten dat een van ons twee vroeg zou sterven...
Daniel is de liefde van mijn leven. We leerden elkaar kennen in de kroeg toen we allebei negentien jaar waren. Vanaf de eerste dag waren we onafscheidelijk. Ik wist meteen dat dit de man was met wie ik ooit kinderen wilde. Hij was lief, zachtaardig, sociaal en een ontzettend sterke, warme persoonlijkheid. We zijn veertien jaar heel gelukkig geweest, al ging niet alles vanzelf. Op Rafael hebben we lang moeten wachten. Na drie jaar tevergeefs proberen was ik nog steeds niet zwanger en kwamen we in het medische traject terecht. We startten met de vruchtbaarheidsbehandeling iui. Na de derde keer iui was ik zwanger, we waren zielsgelukkig. Maar toen ik twaalf weken zwanger was, verloor ik bloed. Ik voelde aan alles dat het mis was, maar in het ziekenhuis zagen ze op de echo een kloppend hartje. Het
was verwarrend. Ik bleef bloed verliezen, maar steeds weer was daar dat kloppende hartje. Na drie dagen kreeg ik helaas tot mijn verdriet alsnog een miskraam.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Wie geeft jou de kracht om altijd door te gaan?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!