×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Janny werd binnen een jaar moeder en weduwe

Vriendin 29: Janny werd binnen een jaar moeder en weduwe
14.07.2015 - Redactie Vriendin

'Onze zoon geeft me de kracht om door te gaan'


Het leven lachte Janny (37) toe na de komst van haar zoontje Rafael. Maar niet lang daarna stierf haar man Daniel plotseling aan een hartinfarct. “In een jaar tijd was ik moeder en weduwe geworden. Ik vond het hartverscheurend dat ik onze zoon ooit zou moeten vertellen dat zijn vader dood was.”

“Daniel en ik schuwden het onderwerp doodgaan nooit. We hadden samen al uitgebreid besproken hoe we onze uitvaart wilden. Het was bijna alsof we al wisten dat een van ons twee vroeg zou sterven...
Daniel is de liefde van mijn leven. We leerden elkaar kennen in de kroeg toen we allebei negentien jaar waren. Vanaf de eerste dag waren we onafscheidelijk. Ik wist meteen dat dit de man was met wie ik ooit kinderen wilde. Hij was lief, zachtaardig, sociaal en een ontzettend sterke, warme persoonlijkheid. We zijn veertien jaar heel gelukkig geweest, al ging niet alles vanzelf. Op Rafael hebben we lang moeten wachten. Na drie jaar tevergeefs proberen was ik nog steeds niet zwanger en kwamen we in het medische traject terecht. We startten met de vruchtbaarheidsbehandeling iui. Na de derde keer iui was ik zwanger, we waren zielsgelukkig. Maar toen ik twaalf weken zwanger was, verloor ik bloed. Ik voelde aan alles dat het mis was, maar in het ziekenhuis zagen ze op de echo een kloppend hartje. Het
was verwarrend. Ik bleef bloed verliezen, maar steeds weer was daar dat kloppende hartje. Na drie dagen kreeg ik helaas tot mijn verdriet alsnog een miskraam.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Wie geeft jou de kracht om altijd door te gaan?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |