×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: Linda geeft tips om vakantiekilo's te voorkomen

Vriendin 27: Linda geeft tips om vakantiekilo's te voorkomen
01.07.2015 -

‘Slank blijven op vakantie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn’Elk jaar zijn ze daar weer: de vakantiekilo’s. Hoe voorkom je nou dat je broeken na een heerlijke vakantie allemaal net iets te strak zitten? Ervarings- en voedingsdeskundige Linda (37) geeft tips.

Linda: “Slank blijven en gezond eten op vakantie is niet voor iedereen even makkelijk. Vakantie moet leuk en gezellig zijn. Dus vaak gaan mensen helemaal los. Dat is eigenlijk best zonde, zeker als je thuis ontzettend je best doet om gezond te leven en op gewicht te blijven. Maar met een paar kleine aanpassingen en een beetje plannen is het helemaal niet lastig om ook tijdens je vakanties een gezonde leefstijl vast te houden. Ik kan het weten! Ik ben sinds een paar jaar op een gewicht waar ik me fijn bij voel en kan dat ook tijdens mijn vakanties makkelijk volhouden.”

Lees het hele interview in Vriendin 27 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij ook elke zomer last van zomerkilo's?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 1 jul '15 17:23

  Reactie: Nee, omdat..
  ...ik het hele jaar door last hebt van (zomer) kilo's
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 1 jul '15 22:41

  Reactie: Nee, omdat..
  Heb ik het hele jaar last van teveel kilo's heb. In de winter zijn het dr stamppotten en decembermaand en zomers het ijs en bier!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 2 jul '15 17:10

  Reactie: Ja, namelijk..
  omdat ik gewoonweg te veel lekkere dingen eet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 2 jul '15 17:11

  Reactie: Ja, namelijk..
  omdat ik simpelweg teveel eet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  keeke ma 13 jul '15 19:29

  Reactie: Nee, omdat..
  ik veel sport, ook op vakantie. Zwemmen, fitness en wandelen kan je goed combineren met je vakantie.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |