×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: Linda geeft tips om vakantiekilo's te voorkomen

Vriendin 27: Linda geeft tips om vakantiekilo's te voorkomen
01.07.2015 -

‘Slank blijven op vakantie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn’Elk jaar zijn ze daar weer: de vakantiekilo’s. Hoe voorkom je nou dat je broeken na een heerlijke vakantie allemaal net iets te strak zitten? Ervarings- en voedingsdeskundige Linda (37) geeft tips.

Linda: “Slank blijven en gezond eten op vakantie is niet voor iedereen even makkelijk. Vakantie moet leuk en gezellig zijn. Dus vaak gaan mensen helemaal los. Dat is eigenlijk best zonde, zeker als je thuis ontzettend je best doet om gezond te leven en op gewicht te blijven. Maar met een paar kleine aanpassingen en een beetje plannen is het helemaal niet lastig om ook tijdens je vakanties een gezonde leefstijl vast te houden. Ik kan het weten! Ik ben sinds een paar jaar op een gewicht waar ik me fijn bij voel en kan dat ook tijdens mijn vakanties makkelijk volhouden.”

Lees het hele interview in Vriendin 27 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij ook elke zomer last van zomerkilo's?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 1 jul '15 17:23

  Reactie: Nee, omdat..
  ...ik het hele jaar door last hebt van (zomer) kilo's
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 1 jul '15 22:41

  Reactie: Nee, omdat..
  Heb ik het hele jaar last van teveel kilo's heb. In de winter zijn het dr stamppotten en decembermaand en zomers het ijs en bier!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 2 jul '15 17:10

  Reactie: Ja, namelijk..
  omdat ik gewoonweg te veel lekkere dingen eet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 2 jul '15 17:11

  Reactie: Ja, namelijk..
  omdat ik simpelweg teveel eet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  keeke ma 13 jul '15 19:29

  Reactie: Nee, omdat..
  ik veel sport, ook op vakantie. Zwemmen, fitness en wandelen kan je goed combineren met je vakantie.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |