×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: Daniëlle van ’t Schip-Oonk schreef een boek over haar leven

Vriendin 27: Daniëlle van ’t Schip-Oonk schreef een boek over haar leven
01.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik wilde geen geheimen meer’


Als dochter van zangeres Willeke Alberti en basgitarist Joop Oonk en vrouw van oud-voetballer John van ’t Schip (51) groeide Daniëlle van ’t Schip-Oonk (46) op in de spotlights. Inmiddels woont ze in Australië, waar ze yogadocente is. Over haar leven schreef ze het boek De grote waarheid. “Ik heb fouten gemaakt, maar ook lessen geleerd.”

“Ik was de dochter van Joop en Willeke, de vrouw van John en de moeder van Davey en Estelle. Maar wie ik zelf was, dat wist ik eigenlijk niet meer. Ik was zo bezig met zorgen voor anderen, dat ik mezelf vergat. Tot ik in 1996 van de trap viel en een paar ribben kneusde. John was in die tijd net gestopt als profvoetballer. Ik kwam bij een haptonoom terecht, die me yoga aanraadde om beter naar mijn lichaam te leren luisteren.”

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 27 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij dat er meer is tussen hemel en aarde?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 1 jul '15 17:23

  Reactie: Ja, zeker want...
  Jammer dat de optie, ik twijfel er niet tussen staat want ik twijfel namelijk erg. Aan de ene kant denk ik van wel, maar aan de andere kant weer van niet
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |