×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Liesbeth voelt zich een slechte moeder, omdat ze haar dochter benijdt

Vriendin 26: Liesbeth voelt zich een slechte moeder, omdat ze haar dochter benijdt
24.06.2015 -

'Ik schaam me, maar ik ben vreselijk jaloers op mijn dochter'


Je kinderen gun je de hele wereld. Als zij gelukkig zijn, ben jij dat ook. Dat geldt niet voor Liesbeth (37). Zij is extreem jaloers op haar dochter Priscilla (19) en het leven dat ze leidt. “Mijn dochter heeft nu de leeftijd waarop ik zelf wilde stralen. In plaats van trots te zijn ben ik afgunstig.”

“Elke keer als ik naar mijn dochter kijk, voel ik een steek van binnen. Priscilla is alles wat ik niet ben en nooit heb kunnen zijn. Ze heeft lang blond haar, is slank, populair bij meiden én jongens, heeft een leuke vriendinnengroep en een lieve vriend. Ze blinkt uit in tennis, heeft een goed stel hersens en volgt een studie vrijetijdskunde waar ze heel blij van wordt. Maar in plaats van trots ben ik afgunstig. Ik weet dat dit onbegrijpelijk is, maar ik kan mijn gevoelens nauwelijks onderdrukken. Ik geef Priscilla daarom ook bijna geen complimenten en soms kraak ik haar nog af ook. Dan zeg ik dat ze zich te sexy kleedt of dat ze zich te veel laat onderdrukken door haar vriendje. Op zulke momenten voel ik me slecht en vind ik dat ik faal als moeder. Het is toch erg als je jaloers bent op je eigen kind?”

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Herken je Liesbeths verhaal en wil je hierover praten? Deel je verhaal hieronder.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ben jij vaak jaloers?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 28 jun '15 22:10

  Reactie: Nee, ik ben blij met mezelf
  I am the one you should be jealous at! ohhh
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!