×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Liesbeth voelt zich een slechte moeder, omdat ze haar dochter benijdt

Vriendin 26: Liesbeth voelt zich een slechte moeder, omdat ze haar dochter benijdt
24.06.2015 -

'Ik schaam me, maar ik ben vreselijk jaloers op mijn dochter'


Je kinderen gun je de hele wereld. Als zij gelukkig zijn, ben jij dat ook. Dat geldt niet voor Liesbeth (37). Zij is extreem jaloers op haar dochter Priscilla (19) en het leven dat ze leidt. “Mijn dochter heeft nu de leeftijd waarop ik zelf wilde stralen. In plaats van trots te zijn ben ik afgunstig.”

“Elke keer als ik naar mijn dochter kijk, voel ik een steek van binnen. Priscilla is alles wat ik niet ben en nooit heb kunnen zijn. Ze heeft lang blond haar, is slank, populair bij meiden én jongens, heeft een leuke vriendinnengroep en een lieve vriend. Ze blinkt uit in tennis, heeft een goed stel hersens en volgt een studie vrijetijdskunde waar ze heel blij van wordt. Maar in plaats van trots ben ik afgunstig. Ik weet dat dit onbegrijpelijk is, maar ik kan mijn gevoelens nauwelijks onderdrukken. Ik geef Priscilla daarom ook bijna geen complimenten en soms kraak ik haar nog af ook. Dan zeg ik dat ze zich te sexy kleedt of dat ze zich te veel laat onderdrukken door haar vriendje. Op zulke momenten voel ik me slecht en vind ik dat ik faal als moeder. Het is toch erg als je jaloers bent op je eigen kind?”

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Herken je Liesbeths verhaal en wil je hierover praten? Deel je verhaal hieronder.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ben jij vaak jaloers?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 28 jun '15 22:10

  Reactie: Nee, ik ben blij met mezelf
  I am the one you should be jealous at! ohhh
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |