×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Liesbeth voelt zich een slechte moeder, omdat ze haar dochter benijdt

Vriendin 26: Liesbeth voelt zich een slechte moeder, omdat ze haar dochter benijdt
24.06.2015 -

'Ik schaam me, maar ik ben vreselijk jaloers op mijn dochter'


Je kinderen gun je de hele wereld. Als zij gelukkig zijn, ben jij dat ook. Dat geldt niet voor Liesbeth (37). Zij is extreem jaloers op haar dochter Priscilla (19) en het leven dat ze leidt. “Mijn dochter heeft nu de leeftijd waarop ik zelf wilde stralen. In plaats van trots te zijn ben ik afgunstig.”

“Elke keer als ik naar mijn dochter kijk, voel ik een steek van binnen. Priscilla is alles wat ik niet ben en nooit heb kunnen zijn. Ze heeft lang blond haar, is slank, populair bij meiden én jongens, heeft een leuke vriendinnengroep en een lieve vriend. Ze blinkt uit in tennis, heeft een goed stel hersens en volgt een studie vrijetijdskunde waar ze heel blij van wordt. Maar in plaats van trots ben ik afgunstig. Ik weet dat dit onbegrijpelijk is, maar ik kan mijn gevoelens nauwelijks onderdrukken. Ik geef Priscilla daarom ook bijna geen complimenten en soms kraak ik haar nog af ook. Dan zeg ik dat ze zich te sexy kleedt of dat ze zich te veel laat onderdrukken door haar vriendje. Op zulke momenten voel ik me slecht en vind ik dat ik faal als moeder. Het is toch erg als je jaloers bent op je eigen kind?”

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Herken je Liesbeths verhaal en wil je hierover praten? Deel je verhaal hieronder.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ben jij vaak jaloers?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 28 jun '15 22:10

  Reactie: Nee, ik ben blij met mezelf
  I am the one you should be jealous at! ohhh
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |