×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: 10 jaar na de adoptie van baby Donna

Vriendin 26: 10 jaar na de adoptie van baby Donna
23.06.2015 -

'Het is tijd om ons verhaal te vertellen.'


Na tien jaar te hebben gezwegen over de baby-Donna-affaire verbreken Nathalie (49) en haar man Wim (59) de stilte. “Jarenlang wilde ik ons verhaal niet vertellen, omdat ik bang was voor wéér een mediahetze. Maar nu wil ik dat iedereen de waarheid kent, in het belang van Donna.”

Er werd gefluisterd in de buurt, gescholden op het speelpleintje. Donna kreeg te horen dat ze op de zwarte markt was gekocht en dat haar ouders in de gevangenis hoorden. Soms als ik Donna ’s avonds naar bed bracht, fluisterde ze: ‘Mam, zullen we doen alsof ik gewoon uit jouw buik ben gekomen?’ Ze worstelde ermee. Nog steeds overigens. En elke keer weer leg ik haar uit dat ze nu eenmaal via een draagmoeder ons kind is geworden. Maar dat ik daarom niet minder van haar hou.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij veel meegekregen van de baby-Donna-Affaire?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  marielle.dekker wo 24 jun '15 08:44

  Reactie: Nee, niet zoveel
  Ik heb er niks van mee gekregen, maar ik vind iedereen in zijn waarde houden. Zolang je het hele verhaal niet kent, niet oordelen. Dit schaadt het kind, terwijl het helemaal niet nodig is. Ze heeft lieve ouders, wat wil men nog meer..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ja-dus wo 24 jun '15 09:24

  Reactie: Ja, namelijk
  het was veel in het nieuws
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 24 jun '15 21:09

  Reactie: Ja, namelijk
  VEEL ONTERECHTE NEGATIVITEIT
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 25 jun '15 10:40

  Reactie: Ja, namelijk
  het is in het nieuws geweest
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |