×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: 10 jaar na de adoptie van baby Donna

Vriendin 26: 10 jaar na de adoptie van baby Donna
23.06.2015 -

'Het is tijd om ons verhaal te vertellen.'


Na tien jaar te hebben gezwegen over de baby-Donna-affaire verbreken Nathalie (49) en haar man Wim (59) de stilte. “Jarenlang wilde ik ons verhaal niet vertellen, omdat ik bang was voor wéér een mediahetze. Maar nu wil ik dat iedereen de waarheid kent, in het belang van Donna.”

Er werd gefluisterd in de buurt, gescholden op het speelpleintje. Donna kreeg te horen dat ze op de zwarte markt was gekocht en dat haar ouders in de gevangenis hoorden. Soms als ik Donna ’s avonds naar bed bracht, fluisterde ze: ‘Mam, zullen we doen alsof ik gewoon uit jouw buik ben gekomen?’ Ze worstelde ermee. Nog steeds overigens. En elke keer weer leg ik haar uit dat ze nu eenmaal via een draagmoeder ons kind is geworden. Maar dat ik daarom niet minder van haar hou.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij veel meegekregen van de baby-Donna-Affaire?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  marielle.dekker wo 24 jun '15 08:44

  Reactie: Nee, niet zoveel
  Ik heb er niks van mee gekregen, maar ik vind iedereen in zijn waarde houden. Zolang je het hele verhaal niet kent, niet oordelen. Dit schaadt het kind, terwijl het helemaal niet nodig is. Ze heeft lieve ouders, wat wil men nog meer..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ja-dus wo 24 jun '15 09:24

  Reactie: Ja, namelijk
  het was veel in het nieuws
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 24 jun '15 21:09

  Reactie: Ja, namelijk
  VEEL ONTERECHTE NEGATIVITEIT
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 25 jun '15 10:40

  Reactie: Ja, namelijk
  het is in het nieuws geweest
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!