×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: 10 jaar na de adoptie van baby Donna

Vriendin 26: 10 jaar na de adoptie van baby Donna
23.06.2015 -

'Het is tijd om ons verhaal te vertellen.'


Na tien jaar te hebben gezwegen over de baby-Donna-affaire verbreken Nathalie (49) en haar man Wim (59) de stilte. “Jarenlang wilde ik ons verhaal niet vertellen, omdat ik bang was voor wéér een mediahetze. Maar nu wil ik dat iedereen de waarheid kent, in het belang van Donna.”

Er werd gefluisterd in de buurt, gescholden op het speelpleintje. Donna kreeg te horen dat ze op de zwarte markt was gekocht en dat haar ouders in de gevangenis hoorden. Soms als ik Donna ’s avonds naar bed bracht, fluisterde ze: ‘Mam, zullen we doen alsof ik gewoon uit jouw buik ben gekomen?’ Ze worstelde ermee. Nog steeds overigens. En elke keer weer leg ik haar uit dat ze nu eenmaal via een draagmoeder ons kind is geworden. Maar dat ik daarom niet minder van haar hou.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heb jij veel meegekregen van de baby-Donna-Affaire?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  marielle.dekker wo 24 jun '15 08:44

  Reactie: Nee, niet zoveel
  Ik heb er niks van mee gekregen, maar ik vind iedereen in zijn waarde houden. Zolang je het hele verhaal niet kent, niet oordelen. Dit schaadt het kind, terwijl het helemaal niet nodig is. Ze heeft lieve ouders, wat wil men nog meer..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ja-dus wo 24 jun '15 09:24

  Reactie: Ja, namelijk
  het was veel in het nieuws
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 24 jun '15 21:09

  Reactie: Ja, namelijk
  VEEL ONTERECHTE NEGATIVITEIT
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen do 25 jun '15 10:40

  Reactie: Ja, namelijk
  het is in het nieuws geweest
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |