×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Het tweede leven van zangeres Anita Doth

Vriendin 26: Het tweede leven van zangeres Anita Doth
23.06.2015 -

'Ray en ik vinden het nog steeds zo leuk om op te treden.'


Zes jaar na haar borstkankerdiagnose gaat het weer prima met Anita Doth (43). Ze beleeft opnieuw succes als zangeres van 2 Unlimited en vorig jaar kreeg ze zelfs nog een kindje, waar ze niet meer op had durven hopen. “Het voelt alsof ik een tweede kans heb gekregen.”

Hoe is het nu met je? 

“Het gaat prima! Ik zit lekker in mijn vel. In de eerste plaats ben ik moeder en huisvrouw. Daarnaast geef ik op maandag les op de Herman Brood Academie, waar ik studenten leer over zangdisciplines, songwriting, podiumpresentatie, enzovoort. Ik probeer ze te laten leren van mijn ervaringen. Tja, en verder treden Ray en ik sinds een aantal jaar natuurlijk weer op als 2 Unlimited. We doen minstens één, maar vaak ook meerdere shows per weekend. In Nederland én in het buitenland, dus we reizen wat af. Voornamelijk naar Scandinavië, Oostbloklanden, en deze zomer gaan we naar Ibiza! We krijgen ook aanvragen voor verder weg, Zuid-Amerika en Australië, maar die houden we nog even af. Ik vind het niet fijn om veel weg te zijn nu mijn kinderen nog klein zijn.”

Plaats een reactie

Ken jij de muziek van 2 Unlimited nog van de jaren 90?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 jun '15 13:42

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Heerlijke muziek, nog altijd ! Luister regelmatig en krijg dan gelijk energie. Leuk dat Anita en Ray weer optreden. De jaren 90 herleven :-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 jun '15 17:55

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Nog altijd luister ik er naar als het wordt gedraaid op de radio. Super leuk. Ben dol op de jaren 80 en 90 en kan me daarin helemaal verliezen. Swingen maar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  RockMeAmadeus wo 2 dec '15 19:59

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Heerlijke muziek, zoek het nog steeds op via YouTube. Heerlijk genieten van Ray en Anita. No Limit!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |