×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Het tweede leven van zangeres Anita Doth

Vriendin 26: Het tweede leven van zangeres Anita Doth
23.06.2015 -

'Ray en ik vinden het nog steeds zo leuk om op te treden.'


Zes jaar na haar borstkankerdiagnose gaat het weer prima met Anita Doth (43). Ze beleeft opnieuw succes als zangeres van 2 Unlimited en vorig jaar kreeg ze zelfs nog een kindje, waar ze niet meer op had durven hopen. “Het voelt alsof ik een tweede kans heb gekregen.”

Hoe is het nu met je? 

“Het gaat prima! Ik zit lekker in mijn vel. In de eerste plaats ben ik moeder en huisvrouw. Daarnaast geef ik op maandag les op de Herman Brood Academie, waar ik studenten leer over zangdisciplines, songwriting, podiumpresentatie, enzovoort. Ik probeer ze te laten leren van mijn ervaringen. Tja, en verder treden Ray en ik sinds een aantal jaar natuurlijk weer op als 2 Unlimited. We doen minstens één, maar vaak ook meerdere shows per weekend. In Nederland én in het buitenland, dus we reizen wat af. Voornamelijk naar Scandinavië, Oostbloklanden, en deze zomer gaan we naar Ibiza! We krijgen ook aanvragen voor verder weg, Zuid-Amerika en Australië, maar die houden we nog even af. Ik vind het niet fijn om veel weg te zijn nu mijn kinderen nog klein zijn.”

Plaats een reactie

Ken jij de muziek van 2 Unlimited nog van de jaren 90?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 jun '15 13:42

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Heerlijke muziek, nog altijd ! Luister regelmatig en krijg dan gelijk energie. Leuk dat Anita en Ray weer optreden. De jaren 90 herleven :-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 jun '15 17:55

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Nog altijd luister ik er naar als het wordt gedraaid op de radio. Super leuk. Ben dol op de jaren 80 en 90 en kan me daarin helemaal verliezen. Swingen maar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  RockMeAmadeus wo 2 dec '15 19:59

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Heerlijke muziek, zoek het nog steeds op via YouTube. Heerlijk genieten van Ray en Anita. No Limit!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |