×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Het tweede leven van zangeres Anita Doth

Vriendin 26: Het tweede leven van zangeres Anita Doth
23.06.2015 -

'Ray en ik vinden het nog steeds zo leuk om op te treden.'


Zes jaar na haar borstkankerdiagnose gaat het weer prima met Anita Doth (43). Ze beleeft opnieuw succes als zangeres van 2 Unlimited en vorig jaar kreeg ze zelfs nog een kindje, waar ze niet meer op had durven hopen. “Het voelt alsof ik een tweede kans heb gekregen.”

Hoe is het nu met je? 

“Het gaat prima! Ik zit lekker in mijn vel. In de eerste plaats ben ik moeder en huisvrouw. Daarnaast geef ik op maandag les op de Herman Brood Academie, waar ik studenten leer over zangdisciplines, songwriting, podiumpresentatie, enzovoort. Ik probeer ze te laten leren van mijn ervaringen. Tja, en verder treden Ray en ik sinds een aantal jaar natuurlijk weer op als 2 Unlimited. We doen minstens één, maar vaak ook meerdere shows per weekend. In Nederland én in het buitenland, dus we reizen wat af. Voornamelijk naar Scandinavië, Oostbloklanden, en deze zomer gaan we naar Ibiza! We krijgen ook aanvragen voor verder weg, Zuid-Amerika en Australië, maar die houden we nog even af. Ik vind het niet fijn om veel weg te zijn nu mijn kinderen nog klein zijn.”

Plaats een reactie

Ken jij de muziek van 2 Unlimited nog van de jaren 90?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 jun '15 13:42

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Heerlijke muziek, nog altijd ! Luister regelmatig en krijg dan gelijk energie. Leuk dat Anita en Ray weer optreden. De jaren 90 herleven :-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 jun '15 17:55

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Nog altijd luister ik er naar als het wordt gedraaid op de radio. Super leuk. Ben dol op de jaren 80 en 90 en kan me daarin helemaal verliezen. Swingen maar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  RockMeAmadeus wo 2 dec '15 19:59

  Reactie: Ja, ik vond het heel erg leuk!
  Heerlijke muziek, zoek het nog steeds op via YouTube. Heerlijk genieten van Ray en Anita. No Limit!
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!