×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Anja wist niets over het bestaan van Jan, haar biologische vader

Vriendin 25: Anja wist niets over het bestaan van Jan, haar biologische vader
17.06.2015 -

‘Iedereen wist het, behalve ik: de waarheid over mijn vader’


“We moeten je iets vertellen. Wim is niet je biologische vader.” Pas een jaar geleden vertelden haar zussen aan Anja (57) wat de rest van de familie al veel langer wist. “Ik was gekwetst. Waarom had niemand mij dit eerder gezegd? Dan had ik mijn vader misschien nog kunnen ontmoeten.”

“Vorig jaar augustus vertelden mijn zussen dat de man van wie ik altijd dacht dat het mijn vader was, mijn vader niet is. We waren samen naar de begraafplaats geweest om een bloemetje te leggen bij de urn van onze ouders. Dat doen we elk jaar rond die tijd. Dit keer hadden we het wat uitgesteld omdat mijn zus Carla een chemokuur moest ondergaan. Ze heeft kanker met uitzaaiingen naar haar lever en was op dat moment erg ziek. Na afloop wilden mijn zussen bij mij thuis koffiedrinken. Ze moesten me iets vertellen. Het viel me op dat ze zenuwachtig waren. Ik dacht: dit gaat over Carla. Ze wil het vast hebben over wat als het niet meer gaat. Misschien denkt ze aan euthanasie? Eenmaal bij mij op de bank nam Carla inderdaad het woord. Maar wat ze zei, had niets te maken met haar ziekte.

Lees het hele verhaal in Vriendin 25 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heeft iemand wel eens iets voor jou verzwegen?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  --Anoniempje vr 19 jun '15 08:18

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Wauw! Bij mijn vriend hetzelfde verhaal. Wel op jongere leeftijd, maar hij is ook altijd voorgehouden tot iemand er per ongeluk met een opmerking voor uit kwam dat hij eigenlijk van een andere vader was. Nu mijn vriend zelf papa is, kan hij zich niet indenken dat je op de loop gaat voor zoiets prachtigs. En heeft hij het gevoel dat hij zich ontzettend moet bewijzen. Er is sinds een aantal jaren contact met zijn echte vader, maar dat voelt gewoon anders. Zijn stiefvader is nu duidelijk ook heel anders naar zijn echte kinderen dan naar mijn vriend toe. Gelukkig heeft hij hele lieve grootouders!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!