×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Anja wist niets over het bestaan van Jan, haar biologische vader

Vriendin 25: Anja wist niets over het bestaan van Jan, haar biologische vader
17.06.2015 -

‘Iedereen wist het, behalve ik: de waarheid over mijn vader’


“We moeten je iets vertellen. Wim is niet je biologische vader.” Pas een jaar geleden vertelden haar zussen aan Anja (57) wat de rest van de familie al veel langer wist. “Ik was gekwetst. Waarom had niemand mij dit eerder gezegd? Dan had ik mijn vader misschien nog kunnen ontmoeten.”

“Vorig jaar augustus vertelden mijn zussen dat de man van wie ik altijd dacht dat het mijn vader was, mijn vader niet is. We waren samen naar de begraafplaats geweest om een bloemetje te leggen bij de urn van onze ouders. Dat doen we elk jaar rond die tijd. Dit keer hadden we het wat uitgesteld omdat mijn zus Carla een chemokuur moest ondergaan. Ze heeft kanker met uitzaaiingen naar haar lever en was op dat moment erg ziek. Na afloop wilden mijn zussen bij mij thuis koffiedrinken. Ze moesten me iets vertellen. Het viel me op dat ze zenuwachtig waren. Ik dacht: dit gaat over Carla. Ze wil het vast hebben over wat als het niet meer gaat. Misschien denkt ze aan euthanasie? Eenmaal bij mij op de bank nam Carla inderdaad het woord. Maar wat ze zei, had niets te maken met haar ziekte.

Lees het hele verhaal in Vriendin 25 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Heeft iemand wel eens iets voor jou verzwegen?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  --Anoniempje vr 19 jun '15 08:18

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Wauw! Bij mijn vriend hetzelfde verhaal. Wel op jongere leeftijd, maar hij is ook altijd voorgehouden tot iemand er per ongeluk met een opmerking voor uit kwam dat hij eigenlijk van een andere vader was. Nu mijn vriend zelf papa is, kan hij zich niet indenken dat je op de loop gaat voor zoiets prachtigs. En heeft hij het gevoel dat hij zich ontzettend moet bewijzen. Er is sinds een aantal jaren contact met zijn echte vader, maar dat voelt gewoon anders. Zijn stiefvader is nu duidelijk ook heel anders naar zijn echte kinderen dan naar mijn vriend toe. Gelukkig heeft hij hele lieve grootouders!
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |