×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten
10.06.2015 - Redactie Vriendin

Vriendin 24: Mijn schoonmoeder vindt mij niet goed genoeg voor haar zoon


Nathalie (40) is gescheiden, maar sinds vier jaar samen met Gerard (39). Het gaat goed tussen hen, alleen Gerards moeder drijft hen uit elkaar. “Als Gerard er niet is, zegt mijn schoonmoeder de vreselijkste dingen tegen me. En ik durf niets terug te zeggen...”

Nathalie: “Elke keer als we bij mijn schoonouders op visite zijn of zij komen bij ons langs, weet mijn schoonmoeder het gesprek op de ex van mijn vriend Gerard te brengen. Het is Judith voor en Judith na. Ik moet steeds weer aanhoren hoe lekker Judith kon koken, hoe attent zij altijd was en hoe handig. Volgens Gerard doet zijn moeder het onbewust, maar daar heb ik mijn twijfels over. En bovendien, al gaat het allemaal per ongeluk, het is nog steeds pijnlijk!

Lees het hele verhaal in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een goede band met je schoonmoeder?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 10 jun '15 16:17

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Meer afstand nemen en zorgen dat je niet alleen met haar bent. Bovendien zou je vriend daar meer over moeten zeggen tegen zijn moeder, laat haar merken dat je vriend achter je staat. Sterkte !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 11 jun '15 18:03

  Reactie: Nee, omdat...
  ...het een gewoon een kreng is. Gelukkig al jaren geen contact meer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moiira vr 12 jun '15 19:55

  Reactie: Nee, omdat...
  Eigenlijk gewoon omdat we elkaar niet mogen. Onze normen en waarden verschillen te veel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ingrid.de.kraaij za 20 jun '15 15:04

  Reactie: Nee, omdat...
  2 jaar geleden is het bij ons geescaleerd. Ik was in hun ogen diegene die hun zoon afpakte en had een slechte invloed. Ze hebben vanalles geprobeerd om ons uit elkaar te krijgen, vertelde allerlei vreemde dingen die hij had en niet kon. Helaas voor hun, het is niet gelukt. Zijn nu bijna 2 jaar getrouwd en een dochter rijker. En alles wat hij niet kon (auto rijden, leren/diploma halen e.d.) doet hij nu toch! Wie had de slechte invloed?
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!