×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten
10.06.2015 - Redactie Vriendin

Vriendin 24: Mijn schoonmoeder vindt mij niet goed genoeg voor haar zoon


Nathalie (40) is gescheiden, maar sinds vier jaar samen met Gerard (39). Het gaat goed tussen hen, alleen Gerards moeder drijft hen uit elkaar. “Als Gerard er niet is, zegt mijn schoonmoeder de vreselijkste dingen tegen me. En ik durf niets terug te zeggen...”

Nathalie: “Elke keer als we bij mijn schoonouders op visite zijn of zij komen bij ons langs, weet mijn schoonmoeder het gesprek op de ex van mijn vriend Gerard te brengen. Het is Judith voor en Judith na. Ik moet steeds weer aanhoren hoe lekker Judith kon koken, hoe attent zij altijd was en hoe handig. Volgens Gerard doet zijn moeder het onbewust, maar daar heb ik mijn twijfels over. En bovendien, al gaat het allemaal per ongeluk, het is nog steeds pijnlijk!

Lees het hele verhaal in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een goede band met je schoonmoeder?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 10 jun '15 16:17

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Meer afstand nemen en zorgen dat je niet alleen met haar bent. Bovendien zou je vriend daar meer over moeten zeggen tegen zijn moeder, laat haar merken dat je vriend achter je staat. Sterkte !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 11 jun '15 18:03

  Reactie: Nee, omdat...
  ...het een gewoon een kreng is. Gelukkig al jaren geen contact meer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moiira vr 12 jun '15 19:55

  Reactie: Nee, omdat...
  Eigenlijk gewoon omdat we elkaar niet mogen. Onze normen en waarden verschillen te veel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ingrid.de.kraaij za 20 jun '15 15:04

  Reactie: Nee, omdat...
  2 jaar geleden is het bij ons geescaleerd. Ik was in hun ogen diegene die hun zoon afpakte en had een slechte invloed. Ze hebben vanalles geprobeerd om ons uit elkaar te krijgen, vertelde allerlei vreemde dingen die hij had en niet kon. Helaas voor hun, het is niet gelukt. Zijn nu bijna 2 jaar getrouwd en een dochter rijker. En alles wat hij niet kon (auto rijden, leren/diploma halen e.d.) doet hij nu toch! Wie had de slechte invloed?
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |