×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten
10.06.2015 - Redactie Vriendin

Vriendin 24: Mijn schoonmoeder vindt mij niet goed genoeg voor haar zoon


Nathalie (40) is gescheiden, maar sinds vier jaar samen met Gerard (39). Het gaat goed tussen hen, alleen Gerards moeder drijft hen uit elkaar. “Als Gerard er niet is, zegt mijn schoonmoeder de vreselijkste dingen tegen me. En ik durf niets terug te zeggen...”

Nathalie: “Elke keer als we bij mijn schoonouders op visite zijn of zij komen bij ons langs, weet mijn schoonmoeder het gesprek op de ex van mijn vriend Gerard te brengen. Het is Judith voor en Judith na. Ik moet steeds weer aanhoren hoe lekker Judith kon koken, hoe attent zij altijd was en hoe handig. Volgens Gerard doet zijn moeder het onbewust, maar daar heb ik mijn twijfels over. En bovendien, al gaat het allemaal per ongeluk, het is nog steeds pijnlijk!

Lees het hele verhaal in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een goede band met je schoonmoeder?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 10 jun '15 16:17

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Meer afstand nemen en zorgen dat je niet alleen met haar bent. Bovendien zou je vriend daar meer over moeten zeggen tegen zijn moeder, laat haar merken dat je vriend achter je staat. Sterkte !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 11 jun '15 18:03

  Reactie: Nee, omdat...
  ...het een gewoon een kreng is. Gelukkig al jaren geen contact meer
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moiira vr 12 jun '15 19:55

  Reactie: Nee, omdat...
  Eigenlijk gewoon omdat we elkaar niet mogen. Onze normen en waarden verschillen te veel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ingrid.de.kraaij za 20 jun '15 15:04

  Reactie: Nee, omdat...
  2 jaar geleden is het bij ons geescaleerd. Ik was in hun ogen diegene die hun zoon afpakte en had een slechte invloed. Ze hebben vanalles geprobeerd om ons uit elkaar te krijgen, vertelde allerlei vreemde dingen die hij had en niet kon. Helaas voor hun, het is niet gelukt. Zijn nu bijna 2 jaar getrouwd en een dochter rijker. En alles wat hij niet kon (auto rijden, leren/diploma halen e.d.) doet hij nu toch! Wie had de slechte invloed?
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |