×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Nicole had 21 jaar geen contact met haar moeder

Vriendin 22: Nicole had 21 jaar geen contact met haar moeder
26.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Kon ik de tijd maar terugdraaien’


Nicole (62) verbrak 21 jaar geleden het contact met haar ouders. Hoewel ze regelmatig spijt had van die beslissing, heeft ze het in al die jaren nooit goedgemaakt. Tot ze op een dag een brief kreeg dat haar moeder op sterven lag. “Die verloren jaren krijg ik nooit meer terug.”

Nicole: “De geschiedenis heeft zich herhaald. Maar liefst drie jaar lang had ik geen contact met mijn jongste zoon, omdat hij het mij kwalijk nam dat ik zijn vriendin niet accepteerde. Precies zoals het destijds ging met mijn ouders. En net zoals zij uiteindelijk gelijk kregen, kreeg ik dat ook. De vriendin van mijn zoon verliet hem van de ene op de andere dag voor een rijke man, precies zoals ik had voorspeld. Moeders voelen dat soort dingen denk ik aan, terwijl je dat als kind niet ziet.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 22 en praat mee via het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een goede band met je familie?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  sharin.pemberton wo 27 mei '15 23:02

  Reactie: Het kon beter, want...
  Nou als ik dat moet neerzetten nu ..heb ik onderhand n boek geschreven. Veel te veel. Maar over moeders gesproken. Ik heb sinds 20 November ook geen contact meer met mijn moeder
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  patricia.peper vr 29 mei '15 07:31

  Reactie: Het kon beter, want...
  Heb geen contact met familie
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 1 jun '15 14:58

  Reactie: Ja, zeker!
  Ik wel, maar mijn man heeft ook geen contact meer met zijn moeder.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |