×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Nicole had 21 jaar geen contact met haar moeder

Vriendin 22: Nicole had 21 jaar geen contact met haar moeder
26.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Kon ik de tijd maar terugdraaien’


Nicole (62) verbrak 21 jaar geleden het contact met haar ouders. Hoewel ze regelmatig spijt had van die beslissing, heeft ze het in al die jaren nooit goedgemaakt. Tot ze op een dag een brief kreeg dat haar moeder op sterven lag. “Die verloren jaren krijg ik nooit meer terug.”

Nicole: “De geschiedenis heeft zich herhaald. Maar liefst drie jaar lang had ik geen contact met mijn jongste zoon, omdat hij het mij kwalijk nam dat ik zijn vriendin niet accepteerde. Precies zoals het destijds ging met mijn ouders. En net zoals zij uiteindelijk gelijk kregen, kreeg ik dat ook. De vriendin van mijn zoon verliet hem van de ene op de andere dag voor een rijke man, precies zoals ik had voorspeld. Moeders voelen dat soort dingen denk ik aan, terwijl je dat als kind niet ziet.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 22 en praat mee via het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een goede band met je familie?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  sharin.pemberton wo 27 mei '15 23:02

  Reactie: Het kon beter, want...
  Nou als ik dat moet neerzetten nu ..heb ik onderhand n boek geschreven. Veel te veel. Maar over moeders gesproken. Ik heb sinds 20 November ook geen contact meer met mijn moeder
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  patricia.peper vr 29 mei '15 07:31

  Reactie: Het kon beter, want...
  Heb geen contact met familie
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 1 jun '15 14:58

  Reactie: Ja, zeker!
  Ik wel, maar mijn man heeft ook geen contact meer met zijn moeder.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!