×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Nicole had 21 jaar geen contact met haar moeder

Vriendin 22: Nicole had 21 jaar geen contact met haar moeder
26.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Kon ik de tijd maar terugdraaien’


Nicole (62) verbrak 21 jaar geleden het contact met haar ouders. Hoewel ze regelmatig spijt had van die beslissing, heeft ze het in al die jaren nooit goedgemaakt. Tot ze op een dag een brief kreeg dat haar moeder op sterven lag. “Die verloren jaren krijg ik nooit meer terug.”

Nicole: “De geschiedenis heeft zich herhaald. Maar liefst drie jaar lang had ik geen contact met mijn jongste zoon, omdat hij het mij kwalijk nam dat ik zijn vriendin niet accepteerde. Precies zoals het destijds ging met mijn ouders. En net zoals zij uiteindelijk gelijk kregen, kreeg ik dat ook. De vriendin van mijn zoon verliet hem van de ene op de andere dag voor een rijke man, precies zoals ik had voorspeld. Moeders voelen dat soort dingen denk ik aan, terwijl je dat als kind niet ziet.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 22 en praat mee via het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een goede band met je familie?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  sharin.pemberton wo 27 mei '15 23:02

  Reactie: Het kon beter, want...
  Nou als ik dat moet neerzetten nu ..heb ik onderhand n boek geschreven. Veel te veel. Maar over moeders gesproken. Ik heb sinds 20 November ook geen contact meer met mijn moeder
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  patricia.peper vr 29 mei '15 07:31

  Reactie: Het kon beter, want...
  Heb geen contact met familie
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 1 jun '15 14:58

  Reactie: Ja, zeker!
  Ik wel, maar mijn man heeft ook geen contact meer met zijn moeder.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |