×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Marga móet afvallen van de dokter, maar het lukt haar niet

Vriendin 20: Marga móet afvallen van de dokter, maar het lukt haar niet
13.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik doe alsof ik op dieet ben, maar stiekem prop ik me vol’


Marga (40) is al haar hele leven te dik. Maar sinds kort lijdt haar gezondheid eronder en móet ze afvallen van de dokter. Haar man Hans (44) en zoon Jasper (12) helpen haar daarbij. “Maar wat ze niet weten, is dat ik me stiekem volprop met chips, chocolade en nootjes. Ik kan het gewoon niet laten.”

Marga: “Ik weet heus wel dat de mensen in mijn omgeving, mijn ouders, mijn man Hans, onze zoon Jasper en mijn collega’s het alleen maar goed met me voor hebben. Dat ze niet uit pesterij mijn eetpatroon in de gaten houden of omdat ze me slanker mooier vinden, maar omdat het beter is voor mijn gezondheid en ze doodsbang zijn om me te verliezen. Maar ook al weet ik dat ze gelijk hebben, ik kan het snoepen niet laten.”

Lees het hele verhaal van Marga in Vriendin 20 en praat mee op het forum.

Bron: Dreamstime

Plaats een reactie

Hou jij het diëten altijd vol?

  •  
  •  

7Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 mei '15 16:21

  Reactie: Nou nee, het is niet zo makkelijk als het lijkt.
  ik ben dol op lekker eten en snoepen en is het dus heel moeilijk om af te vallen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 13 mei '15 18:07

  Reactie: Nou nee, het is niet zo makkelijk als het lijkt.
  Het niet snoepen gaat me gemakkelijk af maar het té veel eten niet. En vanwege de overgang lukt het ook maar niet om af te vallen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 13 mei '15 23:26

  Reactie: Nou nee, het is niet zo makkelijk als het lijkt.
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 14 mei '15 13:28

  Reactie: Nou nee, het is niet zo makkelijk als het lijkt.
  Ik ben een echte lekkerbek en doe niet aan diëten. Gevarieerd en gezond eten en alles met maten, dan is op dieet gaan niet echt nodig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blosje61 vr 15 mei '15 15:11

  Reactie: Ja, tot het bittere eind.
  het afvallen valt wel mee, maar daarna op gewicht blijven is heel erg moeilijk.. ben dankzij de EGA 13 kilo afgevallen..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jorine za 16 mei '15 03:55

  Reactie: Ja, tot het bittere eind.
  Ik ben in augustus 2010 begonnen met afvallen en in augustus 2013 na 3 jaar continu met eten bezig te zijn geweest was ik 50 kilo kwijt........ En nu 2 jaar en een buikwandcorrectie later ben ik nog steeds op gewicht...... Mijn hele eetpatroon is veranderd dus ik kom maar weinig aan en met regelmatig een balansweek waarin ik weinig koolhydraten eet kan ik goed op gewicht blijven en kan ik alles weer eten..... Ik heb mezelf nooit iets ontzegd en ik wist waar ik het voor deed, mijn gezondheid. Ik deed het voor mezelf nooit voor een ander en een beetje doorzettingsvermogen is ook geen overbodige luxe. Mijn advies ga pas beginnen wanneer je eraan toe bent..... Het is niet alleen het lichamelijk aspect ook in je koppie moet alles goed zitten. Soms heb ik het ook geestelijk zwaar gehad..... Maar het was het allemaal waard. Heel veel succes, xxx
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tijger62 di 19 mei '15 21:26

  Reactie: Nou nee, het is niet zo makkelijk als het lijkt.
  overdag gaat het goed, maar 's avonds voor de buis begint het.....
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!