×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Ida heeft zes dochters

Vriendin 20: Ida heeft zes dochters
13.05.2015 - Redactie Vriendin

'Ik ben heel trots op mijn meidengezin!'


Of het geen kippenhok is, bij Ida (43) thuis? Valt best mee, vindt Edze (50), de enige man in huis. En gelukkig kunnen Miranda (21), Mirella (20), Michelle (18), Mirthe (14), Anka-Lisk (3) en Berber-Elske (1) het ook prima met elkaar vinden. Vriendin neemt er een kijkje.

Alwéér een dochter? Hoe is het mogelijk! Ida heeft het de afgelopen jaren vaak gehoord. “Maar dat vond ik alleen maar leuk, want ik ben heel trots op mijn meidengezin.” Ze zit aan de grote keukentafel in haar huis in Franeker, waar ze met vier van haar zes dochters woont: Michelle, Mirthe, Anka-Lisk en Berber-Elske. De oudste twee, Miranda en Mirella, wonen op zichzelf. Maar ze komen nog regelmatig thuis en vandaag is Mirella er ook.

Lees het hele verhaal van Ida in Vriendin 20 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Een gezin met alleen maar meiden..

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 14 mei '15 13:33

  Reactie: ..geweldig!
  Een kostbaar bezit! Belangrijk is, dat ze allemaal gezond zijn en dan maakt het niet uit of het jongens of meisjes zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 14 mei '15 21:26

  Reactie: ..geweldig!
  heb er maar twee maar supertrots
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!