×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Ida heeft zes dochters

Vriendin 20: Ida heeft zes dochters
13.05.2015 - Redactie Vriendin

'Ik ben heel trots op mijn meidengezin!'


Of het geen kippenhok is, bij Ida (43) thuis? Valt best mee, vindt Edze (50), de enige man in huis. En gelukkig kunnen Miranda (21), Mirella (20), Michelle (18), Mirthe (14), Anka-Lisk (3) en Berber-Elske (1) het ook prima met elkaar vinden. Vriendin neemt er een kijkje.

Alwéér een dochter? Hoe is het mogelijk! Ida heeft het de afgelopen jaren vaak gehoord. “Maar dat vond ik alleen maar leuk, want ik ben heel trots op mijn meidengezin.” Ze zit aan de grote keukentafel in haar huis in Franeker, waar ze met vier van haar zes dochters woont: Michelle, Mirthe, Anka-Lisk en Berber-Elske. De oudste twee, Miranda en Mirella, wonen op zichzelf. Maar ze komen nog regelmatig thuis en vandaag is Mirella er ook.

Lees het hele verhaal van Ida in Vriendin 20 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Een gezin met alleen maar meiden..

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 14 mei '15 13:33

  Reactie: ..geweldig!
  Een kostbaar bezit! Belangrijk is, dat ze allemaal gezond zijn en dan maakt het niet uit of het jongens of meisjes zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 14 mei '15 21:26

  Reactie: ..geweldig!
  heb er maar twee maar supertrots
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |