×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Caroline was te zwaar om zwanger te worden

Vriendin 19: Caroline was te zwaar om zwanger te worden
07.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Voor mijn dochter Lisa-Mae viel ik 72 kilo af’


Caroline: “Als ik naar Lisa-Mae kijk, weet ik: het was het allemaal meer dan waard. Voor haar heb ik zo mijn best gedaan om af te vallen. Anders had ik haar misschien wel nooit gekregen... Maar makkelijk was het zeker niet.
Als klein meisje was ik al stevig, thuis hadden we geen supergezond eetpatroon. Ik denk dat ik voor het eerst op dieet ging toen ik een jaar of twaalf was. Ik vond mezelf dik en lelijk. Op die leeftijd al, ja!
Vanaf dat moment is het eigenlijk misgegaan. Ik viel af, kwam aan, viel weer af en kwam nog meer aan. Een typisch geval van een eeuwige jojo dus. Opmerkingen over mijn gewicht en mijn omvang deden me pijn, maar wat ik ook probeerde: het lukte me steeds niet het teveel aan kilo’s er permanent af te houden."

Lees het hele verhaal van Caroline in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe makkelijk raakte jij in verwachting?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 7 mei '15 17:48

  Reactie: Het ging niet zo makkelijk als ik zou willen..
  Heb er lang over moeten doen. Allerlei onderzoeken in het ziekenhuis gehad. Van binnen naar buiten gekeerd, mijn man helemaal van top tot teen onderzocht maar we hebben gelukkig een mooie dochter twintig jaar geleden op de wereld mogen brengen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 8 mei '15 10:52

  Reactie: Het ging vrij makkelijk!
  Bijna gênant om te zeggen, maar alle 6 in één keer raak!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  za 9 mei '15 19:25

  Reactie: Het ging niet zo makkelijk als ik zou willen..
  2 ** voordat we onze enigste dochter Ymke mochten ontvangen. Nu 6 jaar geleden en nog steeds geen broertje of zusjes helaas
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |