×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Caroline was te zwaar om zwanger te worden

Vriendin 19: Caroline was te zwaar om zwanger te worden
07.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Voor mijn dochter Lisa-Mae viel ik 72 kilo af’


Caroline: “Als ik naar Lisa-Mae kijk, weet ik: het was het allemaal meer dan waard. Voor haar heb ik zo mijn best gedaan om af te vallen. Anders had ik haar misschien wel nooit gekregen... Maar makkelijk was het zeker niet.
Als klein meisje was ik al stevig, thuis hadden we geen supergezond eetpatroon. Ik denk dat ik voor het eerst op dieet ging toen ik een jaar of twaalf was. Ik vond mezelf dik en lelijk. Op die leeftijd al, ja!
Vanaf dat moment is het eigenlijk misgegaan. Ik viel af, kwam aan, viel weer af en kwam nog meer aan. Een typisch geval van een eeuwige jojo dus. Opmerkingen over mijn gewicht en mijn omvang deden me pijn, maar wat ik ook probeerde: het lukte me steeds niet het teveel aan kilo’s er permanent af te houden."

Lees het hele verhaal van Caroline in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe makkelijk raakte jij in verwachting?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 7 mei '15 17:48

  Reactie: Het ging niet zo makkelijk als ik zou willen..
  Heb er lang over moeten doen. Allerlei onderzoeken in het ziekenhuis gehad. Van binnen naar buiten gekeerd, mijn man helemaal van top tot teen onderzocht maar we hebben gelukkig een mooie dochter twintig jaar geleden op de wereld mogen brengen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 8 mei '15 10:52

  Reactie: Het ging vrij makkelijk!
  Bijna gênant om te zeggen, maar alle 6 in één keer raak!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  za 9 mei '15 19:25

  Reactie: Het ging niet zo makkelijk als ik zou willen..
  2 ** voordat we onze enigste dochter Ymke mochten ontvangen. Nu 6 jaar geleden en nog steeds geen broertje of zusjes helaas
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |