×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Drie weken na de bevalling ontdekte Marieke de ontrouw van haar vriend

Vriendin 18: Drie weken na de bevalling ontdekte Marieke de ontrouw van haar vriend
29.04.2015 - Redactie Vriendin

“Op mijn kraambed kwam ik erachter dat mijn vriend vreemdging”


Marieke (32) was net bevallen van dochter Anna (nu 2), toen ze erachter kwam dat haar vriend haar bedroog met andere vrouwen. “Achteraf had ik Pieter meteen de deur uit moeten zetten, maar ik wilde niet alleen een kind krijgen.”

Marieke: ”Amper drie weken oud was onze dochter Anna, toen ik voelde dat er iets niet klopte. Het was weekend en het viel me op dat mijn vriend Pieter (42) die hele ochtend al onrustig was. Ik zou ’s middags voor het eerst sinds mijn bevalling alleen de deur uitgaan. Ik had met twee collega’s afgesproken te lunchen. Mijn schoonouders zouden met de baby gaan wandelen en Pieter wilde sporten. Maar ik voelde dat er iets aan de hand was met Pieter. Toen hij douchte en ik stiekem in zijn telefoon keek, zag ik dat ik gelijk had gehad. Bovenaan in zijn berichtenmap stond een sms’je van een vrouw: ‘Wat fijn dat we elkaar na al die lieve berichtjes vanmiddag eindelijk gaan ontmoeten en ik je in mijn armen kan sluiten.’

Ik werd ijskoud, maar het lukte me niets te laten merken aan Pieter. Ik gaf hem zelfs een kus toen hij wegging. Daarna belde ik mijn collega’s en schoonouders af met een smoes. Ik moest nadenken. Wat kon ik doen? De hormonen gierden door mijn lichaam. Ik had net een kind gebaard, zíjn kind, ik kon hem toch niet zomaar de deur uit zetten? Ik wilde een gezinnetje vormen en gelukkig zijn. Maar hoe kon ik dat doen met een man die me niet trouw was? Eindelijk liet ik alle opgekropte emoties toe, die ik had opgebouwd vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn. Want dat was het moment dat Pieter veranderde in een heel andere man.”

Lees het hele verhaal van Marieke in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |