×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Drie weken na de bevalling ontdekte Marieke de ontrouw van haar vriend

Vriendin 18: Drie weken na de bevalling ontdekte Marieke de ontrouw van haar vriend
29.04.2015 - Redactie Vriendin

“Op mijn kraambed kwam ik erachter dat mijn vriend vreemdging”


Marieke (32) was net bevallen van dochter Anna (nu 2), toen ze erachter kwam dat haar vriend haar bedroog met andere vrouwen. “Achteraf had ik Pieter meteen de deur uit moeten zetten, maar ik wilde niet alleen een kind krijgen.”

Marieke: ”Amper drie weken oud was onze dochter Anna, toen ik voelde dat er iets niet klopte. Het was weekend en het viel me op dat mijn vriend Pieter (42) die hele ochtend al onrustig was. Ik zou ’s middags voor het eerst sinds mijn bevalling alleen de deur uitgaan. Ik had met twee collega’s afgesproken te lunchen. Mijn schoonouders zouden met de baby gaan wandelen en Pieter wilde sporten. Maar ik voelde dat er iets aan de hand was met Pieter. Toen hij douchte en ik stiekem in zijn telefoon keek, zag ik dat ik gelijk had gehad. Bovenaan in zijn berichtenmap stond een sms’je van een vrouw: ‘Wat fijn dat we elkaar na al die lieve berichtjes vanmiddag eindelijk gaan ontmoeten en ik je in mijn armen kan sluiten.’

Ik werd ijskoud, maar het lukte me niets te laten merken aan Pieter. Ik gaf hem zelfs een kus toen hij wegging. Daarna belde ik mijn collega’s en schoonouders af met een smoes. Ik moest nadenken. Wat kon ik doen? De hormonen gierden door mijn lichaam. Ik had net een kind gebaard, zíjn kind, ik kon hem toch niet zomaar de deur uit zetten? Ik wilde een gezinnetje vormen en gelukkig zijn. Maar hoe kon ik dat doen met een man die me niet trouw was? Eindelijk liet ik alle opgekropte emoties toe, die ik had opgebouwd vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn. Want dat was het moment dat Pieter veranderde in een heel andere man.”

Lees het hele verhaal van Marieke in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |