×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Drie weken na de bevalling ontdekte Marieke de ontrouw van haar vriend

Vriendin 18: Drie weken na de bevalling ontdekte Marieke de ontrouw van haar vriend
29.04.2015 - Redactie Vriendin

“Op mijn kraambed kwam ik erachter dat mijn vriend vreemdging”


Marieke (32) was net bevallen van dochter Anna (nu 2), toen ze erachter kwam dat haar vriend haar bedroog met andere vrouwen. “Achteraf had ik Pieter meteen de deur uit moeten zetten, maar ik wilde niet alleen een kind krijgen.”

Marieke: ”Amper drie weken oud was onze dochter Anna, toen ik voelde dat er iets niet klopte. Het was weekend en het viel me op dat mijn vriend Pieter (42) die hele ochtend al onrustig was. Ik zou ’s middags voor het eerst sinds mijn bevalling alleen de deur uitgaan. Ik had met twee collega’s afgesproken te lunchen. Mijn schoonouders zouden met de baby gaan wandelen en Pieter wilde sporten. Maar ik voelde dat er iets aan de hand was met Pieter. Toen hij douchte en ik stiekem in zijn telefoon keek, zag ik dat ik gelijk had gehad. Bovenaan in zijn berichtenmap stond een sms’je van een vrouw: ‘Wat fijn dat we elkaar na al die lieve berichtjes vanmiddag eindelijk gaan ontmoeten en ik je in mijn armen kan sluiten.’

Ik werd ijskoud, maar het lukte me niets te laten merken aan Pieter. Ik gaf hem zelfs een kus toen hij wegging. Daarna belde ik mijn collega’s en schoonouders af met een smoes. Ik moest nadenken. Wat kon ik doen? De hormonen gierden door mijn lichaam. Ik had net een kind gebaard, zíjn kind, ik kon hem toch niet zomaar de deur uit zetten? Ik wilde een gezinnetje vormen en gelukkig zijn. Maar hoe kon ik dat doen met een man die me niet trouw was? Eindelijk liet ik alle opgekropte emoties toe, die ik had opgebouwd vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn. Want dat was het moment dat Pieter veranderde in een heel andere man.”

Lees het hele verhaal van Marieke in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!