×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Isa Hoes: moeder, ‘weduwe van’ en actrice

Vriendin 18: Isa Hoes: moeder, ‘weduwe van’ en actrice
29.04.2015 -

‘Verdriet komt op momenten dat je het ‘t minst verwacht’


Haar boek Toen ik je zag werd een bestseller, we zien haar veel op tv en nu speelt Isa Hoes (47) ook haar eerste hoofdrol, in De ontsnapping. Ze speelt een vrouw die uit de sleur van haar gezinsleven breekt en haar geluk zoekt in Portugal. “Ik begreep het niet: hoezo verlaat een moeder haar kinderen, ook al is het tijdelijk?”

Wat vond je ervan dat je voor De ontsnapping werd gevraagd?
“Ik vroeg of ze wel zeker wisten dat ze mij wilden hebben. Ik vond mezelf te oud, en helemaal niet het type voor die film. Een jaar of acht geleden had ik het luisterboek ingesproken, dus ik kende het verhaal. Wat bij mij was blijven hangen, is dat het een soort pornoverhaal is met een gigolo en twee dwergen. Maar toen ik hoorde dat Ineke Houtman de film ging regisseren, ik vind haar heel goed, heb ik toch een gesprek gehad. Ze wilde de diepte in door de mooie, diepere lagen die in het boek zitten, extra te belichten. Na dat gesprek wilde ik de rol heel graag. Ik was ontzettend blij toen ik ’m kreeg."

Lees het hele interview in Vriendin 18.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Bintje Woetekeet do 30 apr '15 13:24

    Heb ns een lezing bijgewoond van Isa,prachtige en krachtige vrouw!
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |