×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 18: Isa Hoes: moeder, ‘weduwe van’ en actrice

Vriendin 18: Isa Hoes: moeder, ‘weduwe van’ en actrice
29.04.2015 -

‘Verdriet komt op momenten dat je het ‘t minst verwacht’


Haar boek Toen ik je zag werd een bestseller, we zien haar veel op tv en nu speelt Isa Hoes (47) ook haar eerste hoofdrol, in De ontsnapping. Ze speelt een vrouw die uit de sleur van haar gezinsleven breekt en haar geluk zoekt in Portugal. “Ik begreep het niet: hoezo verlaat een moeder haar kinderen, ook al is het tijdelijk?”

Wat vond je ervan dat je voor De ontsnapping werd gevraagd?
“Ik vroeg of ze wel zeker wisten dat ze mij wilden hebben. Ik vond mezelf te oud, en helemaal niet het type voor die film. Een jaar of acht geleden had ik het luisterboek ingesproken, dus ik kende het verhaal. Wat bij mij was blijven hangen, is dat het een soort pornoverhaal is met een gigolo en twee dwergen. Maar toen ik hoorde dat Ineke Houtman de film ging regisseren, ik vind haar heel goed, heb ik toch een gesprek gehad. Ze wilde de diepte in door de mooie, diepere lagen die in het boek zitten, extra te belichten. Na dat gesprek wilde ik de rol heel graag. Ik was ontzettend blij toen ik ’m kreeg."

Lees het hele interview in Vriendin 18.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Bintje Woetekeet do 30 apr '15 13:24

    Heb ns een lezing bijgewoond van Isa,prachtige en krachtige vrouw!
    Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |