×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man
14.04.2015 - Redactie Vriendin

“Mijn man gaat vreemd, maar ik leg me erbij neer"


Judith (38) was heel gelukkig met haar man en kinderen. Tot ze vier jaar geleden ontdekte dat haar man haar bedriegt. In plaats van hem de waarheid te vertellen, kijkt ze de andere kant uit: “Ik zie mezelf gewoon niet als single mama op een flat driehoog achter.”

Judith: “Afgelopen week staarde ik ’s nachts weer eens naar de cijfers van mijn wekker. Het was tien voor vier en Sander was nog niet thuis. De volgende ochtend rond zeven uur zou hij vast naast mijn bed staan met een flauwe smoes. De zoveelste. Dat hij in slaap viel op een feestje bijvoorbeeld, of de hele nacht praatte met een vriend met relatieproblemen. Zijn verhalen geloof ik allang niet meer. Daar ben ik mee gestopt sinds die keer dat ik de parfumgeur van een andere vrouw aan zijn colbert rook. Want dat is de waarheid. Mijn man gaat vreemd. En het ergste is dat ik het weet en het gewoon laat gebeuren.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 14 apr '15 15:54

  Jammer dat deze vrouw zich erbij neer legt. Vertrouwen hebben is de basis van elke relatie. Zelf zou ik het niet kunnen, de andere kant op kijken en doen alsof je van niets weet. Daar word ik bitter van, de relatie is gedoemd te mislukken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1463598770611130 wo 15 apr '15 08:50

  Jemig, wat laat die vrouw zich op dr kop zitten. Ik had hem gelijk de laan uitgestuurd.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 16 apr '15 07:50

  Hier word je echt niet gelukkig van. Ja, mss kom je driehoog op een flat te zitten, maar dan heb je nog wel je eigenwaarde en de kans op nieuw geluk. Je man vindt het wel prima zo hoor. Wat een loser! Kies voor jezelf. Dit ga je niet je hele leven volhouden.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!