×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man
14.04.2015 - Redactie Vriendin

“Mijn man gaat vreemd, maar ik leg me erbij neer"


Judith (38) was heel gelukkig met haar man en kinderen. Tot ze vier jaar geleden ontdekte dat haar man haar bedriegt. In plaats van hem de waarheid te vertellen, kijkt ze de andere kant uit: “Ik zie mezelf gewoon niet als single mama op een flat driehoog achter.”

Judith: “Afgelopen week staarde ik ’s nachts weer eens naar de cijfers van mijn wekker. Het was tien voor vier en Sander was nog niet thuis. De volgende ochtend rond zeven uur zou hij vast naast mijn bed staan met een flauwe smoes. De zoveelste. Dat hij in slaap viel op een feestje bijvoorbeeld, of de hele nacht praatte met een vriend met relatieproblemen. Zijn verhalen geloof ik allang niet meer. Daar ben ik mee gestopt sinds die keer dat ik de parfumgeur van een andere vrouw aan zijn colbert rook. Want dat is de waarheid. Mijn man gaat vreemd. En het ergste is dat ik het weet en het gewoon laat gebeuren.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 14 apr '15 15:54

  Jammer dat deze vrouw zich erbij neer legt. Vertrouwen hebben is de basis van elke relatie. Zelf zou ik het niet kunnen, de andere kant op kijken en doen alsof je van niets weet. Daar word ik bitter van, de relatie is gedoemd te mislukken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1463598770611130 wo 15 apr '15 08:50

  Jemig, wat laat die vrouw zich op dr kop zitten. Ik had hem gelijk de laan uitgestuurd.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 16 apr '15 07:50

  Hier word je echt niet gelukkig van. Ja, mss kom je driehoog op een flat te zitten, maar dan heb je nog wel je eigenwaarde en de kans op nieuw geluk. Je man vindt het wel prima zo hoor. Wat een loser! Kies voor jezelf. Dit ga je niet je hele leven volhouden.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |