×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man
14.04.2015 - Redactie Vriendin

“Mijn man gaat vreemd, maar ik leg me erbij neer"


Judith (38) was heel gelukkig met haar man en kinderen. Tot ze vier jaar geleden ontdekte dat haar man haar bedriegt. In plaats van hem de waarheid te vertellen, kijkt ze de andere kant uit: “Ik zie mezelf gewoon niet als single mama op een flat driehoog achter.”

Judith: “Afgelopen week staarde ik ’s nachts weer eens naar de cijfers van mijn wekker. Het was tien voor vier en Sander was nog niet thuis. De volgende ochtend rond zeven uur zou hij vast naast mijn bed staan met een flauwe smoes. De zoveelste. Dat hij in slaap viel op een feestje bijvoorbeeld, of de hele nacht praatte met een vriend met relatieproblemen. Zijn verhalen geloof ik allang niet meer. Daar ben ik mee gestopt sinds die keer dat ik de parfumgeur van een andere vrouw aan zijn colbert rook. Want dat is de waarheid. Mijn man gaat vreemd. En het ergste is dat ik het weet en het gewoon laat gebeuren.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 14 apr '15 15:54

  Jammer dat deze vrouw zich erbij neer legt. Vertrouwen hebben is de basis van elke relatie. Zelf zou ik het niet kunnen, de andere kant op kijken en doen alsof je van niets weet. Daar word ik bitter van, de relatie is gedoemd te mislukken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1463598770611130 wo 15 apr '15 08:50

  Jemig, wat laat die vrouw zich op dr kop zitten. Ik had hem gelijk de laan uitgestuurd.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 16 apr '15 07:50

  Hier word je echt niet gelukkig van. Ja, mss kom je driehoog op een flat te zitten, maar dan heb je nog wel je eigenwaarde en de kans op nieuw geluk. Je man vindt het wel prima zo hoor. Wat een loser! Kies voor jezelf. Dit ga je niet je hele leven volhouden.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |