×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar
08.04.2015 - Redactie Vriendin

“Ik heb een zoon van een getrouwde man die hem niet wil zien”


Selena’s (39) zoon Mees is al bijna anderhalf, maar zijn vader wil niets met Mees te maken hebben. Dat is namelijk haar ex-minnaar Ralf (42), die keurig getrouwd is. “Ik ben superblij met mijn zoontje, maar vind het wel erg dat er geen man in ons leven is.”

Selena: “De avond waarop ik Ralf vertelde dat ik per ongeluk zwanger van hem was geworden, was ook meteen de laatste keer dat ik hem heb gesproken. Ralf reageerde geschokt. Hij werd eerst stil, riep toen dat hij hier niet op zat te wachten en stapte vervolgens boos in zijn auto.
Sindsdien is ons contact beperkt tot af en toe whatsappjes. Die komen voor het grootste deel van mijn kant. Af en toe stuur ik Ralf een berichtje over zijn zoon. Zoals op de dag dat Mees was geboren: ‘Je hebt een zoon!’ En toen Mees één jaar werd: ‘Hoi Ralf, je zoon wordt morgen één, kom je een gebakje eten?’ Vaak krijg ik niets anders terug dan: ‘Gefeliciteerd’.”

Lees het hele verhaal van Selena in Vriendin 15 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Selena?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  ellalulo wo 8 apr '15 19:52

  Reactie: Nee
  Wat had je dan gedacht ?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 wo 8 apr '15 22:30

  Reactie: Nee
  Om even te reageren op de dame hierboven... Ik zou denken dat hij een echte kerel zou zijn en zijn verantwoorlijkheid zou nemen! Hij was er namelijk zelf bij en dit is het risico wat hij in volle overtuiging genomen heeft! Haar zoon kan hier niets aan doen! Sneu dat hij zo laf is... Dit had ze zich waarschijnlijk heel anders voorgesteld
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 9 apr '15 08:07

  Reactie: Nee
  Ik vind het sowieso niet kunnen om een relatie te beginnen met een getrouwde man. Bedenk wat je zijn vrouw (en kinderen) aandoet... En ja, deze man heeft wel zijn verantwoordelijkheid te nemen. Wat een loser!!! Maar zijn vrouw (en kinderen?) hebben niet om deze situatie gevraagd en ik zou het ook heel erg voor hen vinden. Begin daarom ook nooit iets met iemand die bezet is. Dan kun je wachten op problemen en verdriet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 9 apr '15 13:15

  Reactie: Nee
  Wat een eikel en een egoist, hij denkt alleen maar aan zichzelf en durft zijn verantwoordelijkheid niet te nemen. Helaas is het kind weer de dupe!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 9 apr '15 19:49

  Reactie: Nee
  gelukkig niet,maar wens haar sterkte en zou me niet te veel aan haar ex vastklampen.zoek een leuke man die jou en je zoon accepteerd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_772111479591737 vr 10 apr '15 08:38

  Reactie: Ja
  Niets is zo makkelijk om te oordelen! Beide zullen zaken anders kunnen doen en ook beide doen dingen goed. Ik hoop dat Mees het fijn heeft met zijn moeder en dat zijn vader ooit nog eens onderdeel uit mag maken van zijn leven en dat Mees dit van toegevoegde waarde vindt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1562288454091899 za 11 apr '15 18:04

  Reactie: Nee
  gelukkig niet.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |