×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar
08.04.2015 - Redactie Vriendin

“Ik heb een zoon van een getrouwde man die hem niet wil zien”


Selena’s (39) zoon Mees is al bijna anderhalf, maar zijn vader wil niets met Mees te maken hebben. Dat is namelijk haar ex-minnaar Ralf (42), die keurig getrouwd is. “Ik ben superblij met mijn zoontje, maar vind het wel erg dat er geen man in ons leven is.”

Selena: “De avond waarop ik Ralf vertelde dat ik per ongeluk zwanger van hem was geworden, was ook meteen de laatste keer dat ik hem heb gesproken. Ralf reageerde geschokt. Hij werd eerst stil, riep toen dat hij hier niet op zat te wachten en stapte vervolgens boos in zijn auto.
Sindsdien is ons contact beperkt tot af en toe whatsappjes. Die komen voor het grootste deel van mijn kant. Af en toe stuur ik Ralf een berichtje over zijn zoon. Zoals op de dag dat Mees was geboren: ‘Je hebt een zoon!’ En toen Mees één jaar werd: ‘Hoi Ralf, je zoon wordt morgen één, kom je een gebakje eten?’ Vaak krijg ik niets anders terug dan: ‘Gefeliciteerd’.”

Lees het hele verhaal van Selena in Vriendin 15 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Selena?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  ellalulo wo 8 apr '15 19:52

  Reactie: Nee
  Wat had je dan gedacht ?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 wo 8 apr '15 22:30

  Reactie: Nee
  Om even te reageren op de dame hierboven... Ik zou denken dat hij een echte kerel zou zijn en zijn verantwoorlijkheid zou nemen! Hij was er namelijk zelf bij en dit is het risico wat hij in volle overtuiging genomen heeft! Haar zoon kan hier niets aan doen! Sneu dat hij zo laf is... Dit had ze zich waarschijnlijk heel anders voorgesteld
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 9 apr '15 08:07

  Reactie: Nee
  Ik vind het sowieso niet kunnen om een relatie te beginnen met een getrouwde man. Bedenk wat je zijn vrouw (en kinderen) aandoet... En ja, deze man heeft wel zijn verantwoordelijkheid te nemen. Wat een loser!!! Maar zijn vrouw (en kinderen?) hebben niet om deze situatie gevraagd en ik zou het ook heel erg voor hen vinden. Begin daarom ook nooit iets met iemand die bezet is. Dan kun je wachten op problemen en verdriet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 9 apr '15 13:15

  Reactie: Nee
  Wat een eikel en een egoist, hij denkt alleen maar aan zichzelf en durft zijn verantwoordelijkheid niet te nemen. Helaas is het kind weer de dupe!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 9 apr '15 19:49

  Reactie: Nee
  gelukkig niet,maar wens haar sterkte en zou me niet te veel aan haar ex vastklampen.zoek een leuke man die jou en je zoon accepteerd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_772111479591737 vr 10 apr '15 08:38

  Reactie: Ja
  Niets is zo makkelijk om te oordelen! Beide zullen zaken anders kunnen doen en ook beide doen dingen goed. Ik hoop dat Mees het fijn heeft met zijn moeder en dat zijn vader ooit nog eens onderdeel uit mag maken van zijn leven en dat Mees dit van toegevoegde waarde vindt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1562288454091899 za 11 apr '15 18:04

  Reactie: Nee
  gelukkig niet.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |