×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar
08.04.2015 - Redactie Vriendin

“Ik heb een zoon van een getrouwde man die hem niet wil zien”


Selena’s (39) zoon Mees is al bijna anderhalf, maar zijn vader wil niets met Mees te maken hebben. Dat is namelijk haar ex-minnaar Ralf (42), die keurig getrouwd is. “Ik ben superblij met mijn zoontje, maar vind het wel erg dat er geen man in ons leven is.”

Selena: “De avond waarop ik Ralf vertelde dat ik per ongeluk zwanger van hem was geworden, was ook meteen de laatste keer dat ik hem heb gesproken. Ralf reageerde geschokt. Hij werd eerst stil, riep toen dat hij hier niet op zat te wachten en stapte vervolgens boos in zijn auto.
Sindsdien is ons contact beperkt tot af en toe whatsappjes. Die komen voor het grootste deel van mijn kant. Af en toe stuur ik Ralf een berichtje over zijn zoon. Zoals op de dag dat Mees was geboren: ‘Je hebt een zoon!’ En toen Mees één jaar werd: ‘Hoi Ralf, je zoon wordt morgen één, kom je een gebakje eten?’ Vaak krijg ik niets anders terug dan: ‘Gefeliciteerd’.”

Lees het hele verhaal van Selena in Vriendin 15 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Selena?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  ellalulo wo 8 apr '15 19:52

  Reactie: Nee
  Wat had je dan gedacht ?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 wo 8 apr '15 22:30

  Reactie: Nee
  Om even te reageren op de dame hierboven... Ik zou denken dat hij een echte kerel zou zijn en zijn verantwoorlijkheid zou nemen! Hij was er namelijk zelf bij en dit is het risico wat hij in volle overtuiging genomen heeft! Haar zoon kan hier niets aan doen! Sneu dat hij zo laf is... Dit had ze zich waarschijnlijk heel anders voorgesteld
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 9 apr '15 08:07

  Reactie: Nee
  Ik vind het sowieso niet kunnen om een relatie te beginnen met een getrouwde man. Bedenk wat je zijn vrouw (en kinderen) aandoet... En ja, deze man heeft wel zijn verantwoordelijkheid te nemen. Wat een loser!!! Maar zijn vrouw (en kinderen?) hebben niet om deze situatie gevraagd en ik zou het ook heel erg voor hen vinden. Begin daarom ook nooit iets met iemand die bezet is. Dan kun je wachten op problemen en verdriet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  chelotje do 9 apr '15 13:15

  Reactie: Nee
  Wat een eikel en een egoist, hij denkt alleen maar aan zichzelf en durft zijn verantwoordelijkheid niet te nemen. Helaas is het kind weer de dupe!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 9 apr '15 19:49

  Reactie: Nee
  gelukkig niet,maar wens haar sterkte en zou me niet te veel aan haar ex vastklampen.zoek een leuke man die jou en je zoon accepteerd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_772111479591737 vr 10 apr '15 08:38

  Reactie: Ja
  Niets is zo makkelijk om te oordelen! Beide zullen zaken anders kunnen doen en ook beide doen dingen goed. Ik hoop dat Mees het fijn heeft met zijn moeder en dat zijn vader ooit nog eens onderdeel uit mag maken van zijn leven en dat Mees dit van toegevoegde waarde vindt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1562288454091899 za 11 apr '15 18:04

  Reactie: Nee
  gelukkig niet.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!