×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Rian Donders over haar nieuwe leven als BN'er

Vriendin 15: Rian Donders over haar nieuwe leven als BN'er
07.04.2015 -

'Mensen reageren nogal hysterisch als ze me zien'


Sinds twee jaar leeft Rian Donders (38) haar droom: een eigen, succesvolle kledingzaak, Linda de Mol die fan is van hun realityserie en in juli komt nog een droom van Rian uit: "Johan en ik gaan trouwen. Maar nu écht: met alles erop en eraan." 

Sinds de realitysoap ben je een bekende Nederlander. Hoe heeft dat je leven veranderd? “Alles is anders geworden! Sowieso heb ik veel meer klanten. Mensen komen vanuit Groningen tot Limburg naar mijn winkeltje en daar ben ik echt dankbaar voor. Als iemand me dat twee jaar terug had voorspeld, had ik diegene verteld dat hij niet spoort. Een eigen winkel! Dat is een droom die uit is gekomen. Maar bekend zijn, vind ik nog steeds raar. Zelfs bij mijn eigen Jumbo gebeurde het dat een nieuwe caissière me zag en van schrik een meter in de lucht sprong. ‘Wat is er aan de hand?’ vroeg ik meteen. Waarop zij uit- riep: ‘Jullie doen hier dus echt gewoon boodschappen!’ Het gebeurt vaak dat mensen nogal hysterisch reageren als ze me zien.”

Lees het hele interview met Rian in Vriendin 15.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    loetje68 za 18 apr '15 19:43

    Nou sorry hoor, maar dan hoor ik denk ik bij een van de weinige die absoluut niet van de fam. donders houd, maar ieder zijn ding.
    Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |