×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Rian Donders over haar nieuwe leven als BN'er

Vriendin 15: Rian Donders over haar nieuwe leven als BN'er
07.04.2015 -

'Mensen reageren nogal hysterisch als ze me zien'


Sinds twee jaar leeft Rian Donders (38) haar droom: een eigen, succesvolle kledingzaak, Linda de Mol die fan is van hun realityserie en in juli komt nog een droom van Rian uit: "Johan en ik gaan trouwen. Maar nu écht: met alles erop en eraan." 

Sinds de realitysoap ben je een bekende Nederlander. Hoe heeft dat je leven veranderd? “Alles is anders geworden! Sowieso heb ik veel meer klanten. Mensen komen vanuit Groningen tot Limburg naar mijn winkeltje en daar ben ik echt dankbaar voor. Als iemand me dat twee jaar terug had voorspeld, had ik diegene verteld dat hij niet spoort. Een eigen winkel! Dat is een droom die uit is gekomen. Maar bekend zijn, vind ik nog steeds raar. Zelfs bij mijn eigen Jumbo gebeurde het dat een nieuwe caissière me zag en van schrik een meter in de lucht sprong. ‘Wat is er aan de hand?’ vroeg ik meteen. Waarop zij uit- riep: ‘Jullie doen hier dus echt gewoon boodschappen!’ Het gebeurt vaak dat mensen nogal hysterisch reageren als ze me zien.”

Lees het hele interview met Rian in Vriendin 15.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    loetje68 za 18 apr '15 19:43

    Nou sorry hoor, maar dan hoor ik denk ik bij een van de weinige die absoluut niet van de fam. donders houd, maar ieder zijn ding.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!